Nyt kolmea hihnaa pidellessäni lenkeillä, olen alkanut kiinnittää paljon enemmän huomiota koirien erilaisiin tapoihin ja tyyleihin mennä ja tehdä. Lähinnä siis miettinyt sitä, että miksiköhän ne remmit nyt taas menivät ihan ristiin rastiin. ;o)

Rambo haluaa kävellä aina reunimmaisena. Ja siis nimenomaan aina pientareen puolella, ei autotien puolella. Sitä ahdistaa jos se jää keskelle toisten väliin tai jos toisen hihna hinkkaa sen takapuolta. Sitä ei ärsytä jos remmi osuu jalkoihin tai roikkuu hetken kylkeä vasten tms., vaan jatkaa menoaan. Rambo ei myöskään vedä hihnassa edes silloin jos kaverit saavat olla vapaana. Rambo pystyy pissaamaan milloin vaan ja minne vaan, mutta on erityisen hyvä sihtaamaan täsmäiskuja tasamaalla oleviin kohteisiin, ei tarvitse suinkaan olla mikään maasta ylös kasvava kohde.

Romeo on tosi huono hihnassa kävelijä. Sitä inhottaa jos remmi osuu etujalkoihin, kun kävelee ja se yleensä vähän peitsaa sen mukaan kumpaan kylkeen remmi osuu. Jos sen "heittää" kulkemaan selän päältä, kävelee siististi suoraan. :oD Romeo haluaa yleensä kävellä asfaltilla ja mielellään vielä ihan sen reunakivetyksen päällä. Sitä ei ahdista olla keskellä tai välissä. Jos on märkää tai sataa, Romeota inhottaa mennä nurmikolle pissalla. Parhaimmillaan laskee koko rakon tyhjäksi asfaltin raosta kasvavan rikkaruohon päälle. Eri asia on toki olla irti hihnasta; silloin voi pissalle mennä vaikka minkä ruohokentän läpi puiden yms. luo. Romeo on erikoistunut merkkaamaan valotolppia, sähkökaappeja, työmaamerkkejä yms. "teollisia" kohteita.

Riia on vielä vähän vaiheessa hihnan kanssa. Se kulkee suurimman osan ajasta hienosti, kunnes vastaan tulee lentäviä lehtiä, mopoja, vieraita hihnassa tempovia koiria, lintuja tms. metsän eläimiä; silloin käynnistyy turbomoottori. Riia pissaa useimmiten asfaltille, mutta on jo lenkeilläkin muutaman kerran löytänyt tien reunaan. Kakan tekee lähes aina autotielle tai kävelytien keskelle. Tässäkin ollaan pikku hiljaa edistymässä sinne "oikeaan" reunaan. Riia haluaa aina haistella samaa kuin pojat ja useamman kerran sen onkin lenkin päätteksi saanut pestä, kun se unohtuu haistelemaan ja pojat jo merkkaavat...

Mutta vaikka välillä ärsyttääkin; hihnat ovat solmussa, on kiire ja yksi on ihan pissa pää, on ne silti niin mukavia! :oD