Huh, taas on kulunut yliliikaa aikaa päivityksestä. Joulut ja uudet vuodet meni; lähinnä pakkaamisen, muuttamisen ja purkamisen merkeissä. Olemme siis Rambon kanssa muuttaneet omaan "poikamiesboxiin" Vuosaareen. Hyvin on poitsu sopeutunut, vaikka nyt kun elämää vietetään kahdestaan, niin joskus päivä yksin voi olla kovinkin pitkä. Tosin vanhemmat ja pikkuveli ovat olleet tässä korvaaamaton apu, kun ovat voineet käydä Ramboa moikkaamassa jos minulla ollut esim. pitkä iltavuoro.

Lisäksi Rambolta lähti taas turkki; ei tarvitse olla sisällä kuumissaan ja minä voin hyvillä mielin viedä sitä metsään juoksemaan ilman että metsä tulee kotiinkin. Me kun päästään ihanasti suoraan ulko-ovelta metsään.

Karvakasa

Karvaton kasa

Kävimme myös lääkärissä tässä hetki sitten kun Rambo rapsutti itseään ihan raivostuttavan paljon ja sen kivekset punoittivat hurjasti. Olin jo varma, että kun vaihdoin sille uuden ruuan niin siinä on jotain allergisoivaa, mutta toisin kävi. Rambolta löytyi täitä... En tiedä mistä se on ne saanut, mutta yök! Siksi emme ole käyneet vesikoiratreffeilläkään saati sitten moikattu muita tuttuja koirakamuja ettei tartuteta. Lääkittyhän se on, mutta varmuus täiden kuolemasta saadaan vasta viikkojen päästä. Ja lisäksi kiveksistä löytyi bakteeritulehdus. Taisi Rambon ajelija ajaa liikaa karvaa niistä ja altistuivat siksi pöpöille. Niitä tässä ollaan sitten rasvattu. Rambosta tämä toimenpide on kyllä maailman paras... :o) Kukapa mies ei moisesta pitäisi...heh...