Olimme sunnuntaina siis match showssa Keravalla molempien poikien ja Mollyn kanssa. Voin sanoa, että päivä venyi aika pitkäksi kun paikalla oli yli 300 koiraa... Pentuja oli satakunta, isoja aikuisiakin 90. Huh!

Molemmat pojat käyttäytyivät hienosti kehässä; Rambokin kohtasi tuomarin ilman ongelmia. Romeolla ei tunnu olevan minkäänlaista tuomarikammoa, kun viiksekäs miestuomari kumartui aivan täysin päälle ja oikein "sulki allensa" pienen pienen Romeon. Siellä se seistä törötti ja antoi kopeloida. :o) Rambon ehdoton plussa on sen mieletön esiintyminen liikkeessä; tälläkin kertaa se sai paljon kehuja liikkeistään. Vaikka osaa se myös oikein kiitettävästi seistäkin ja nykyään nenä eteenpäin suunnattuna ilman nakkiakin. ;o)

Palkintoja kotiin toi tällä kertaa Rambo. Se sai ensin sinisen nauhan ja ryhmässä valittiin sitten kolmanneksi parhaaksi! Eli periaatteessa se oli niistä 90 koirasta seitsemänneksi paras. :o)

Romeo pokkasi punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut ryhmässä. Hienosti jaksoi kuitenkin pitkän päivän ja esiintyi loppuun asti. Illalla oli väsynyttä koiraa (ja emäntää...) talo täynnä.