Astujaisten jälkeen ajattelin kokeilla miten hyvin Romeo on vielä kuulolla, nyt kun miehuuteen on astuttu. Suuntasimme siis Ojanko Cupin ensimmäiseen "osakilpailuun" ti 4.5. Jätimme flyballtreenit siis väliin. Olin ajatellut mennä vain Romeon kanssa, koska porukkaa oli vähän ja ajattelin etten ehdi. Noh, toisin kävi. Juoksin sitten rataantutustumisesta toiseen ja radan suorittamisesta toiseen. Tulokset olivat huonosta valmistautumisesta huolimatta hyvät. Ensimmäistä kertaa tosin jouduin parissa kohtaa hakemaan seuraavaa estenumeroa... Noloa.

Molemmilla oli kaksi starttia ja ulkomuistista Romeon rata oli kutakuinkin tämännäköinen. Ei mitenkään oikeassa mittakaavassa ja esteet oikeassa kulmassa toisiinsa nähden, mutta antaa sentään jonkun kuvan. :oD

Putki 13. oli vapaavalintainen sisäänmenon suhteen ja 5. este on siis A, 14. pituus ja 16. muuri. Romeon tulokset olivat 0 rv ja -22,97 sekä 5 rv ja -23,43. Radalla ei oikein muuta kikkailua ollut kuin valssi 4 ja 5 väliin ja takaaleikkaus 17 ja 18 väliin. Olin NIIN iloinen, että Romeo irtosi ihan älyttömän hyvin ja käytännössä ohjasin sitä vain käsillä ja vartalolla. Sarja 6-10 meni ohjaten todella kaukaa ja samoin esteet 15-17. Myös 19 ja 20 irtosi hyvin eteen itsenäisesti. Tokalla radalla yritin lisätä  vielä vauhtia, joka johti puomin alastulokontaktin loikkaamiseen. Harmi. Kisojen jälkeen otettiin sitten vielä muistuttelevaa kontaktitreeniä targetilla ja lopuksi ilman; pysähdyksestä heti pallopalkka ja reeni loppui. Hyvä. :o) Niin ja nollalla sijoituttiin ykkösiksi! Suklaata emännälle ja lelu Romeolle.

Kun olin juossut kaksi starttia Romeon kanssa, Rambon vuoro oli jo mennyt ja sitä odoteltiin jokaisen koirakon jälkeen radalle. Käytännössä juoksin siis kolme starttia melkein putkeen (Romeo oli neljäs ja kymmenes) ja ennen Rambon toista starttia sai vetää vähän henkeä.

Rambon rata oli mukavan haastava meille, mutta selvittiin siitä kunnialla. Keinukaan ei ollut läheskään niin pelottava kotikentällä kuin vieraissa paikoissa. Keinua kuvaa siis este 10. :o)

Rambon tulokset olivat 0 rv ja -3,6 sekä 0 rv ja -1,12. Rambo sijoittui tuloksellaan hienosti kolmanneksi ja taas emäntä sai suklaata ja Rambo sai postimerkkikansion. Ei se ihan onnesta hihkunut, mutta sanoi kyllä aloittavansa uuden harrastuksen jos aikaa vaikka kesälomalla olisi ylimääräiseen.

Juuri ennen kotimatkaa Pomppa-täti tuli vielä vetämään hihasta ja lahjoitti meille Romeon voittaman, uuden uutukaisen Pomppa-sadetakin; Rambon mittojen mukaan tehdyn. Kyllä meidän nyt kelpaa sateessa ulkoilla!