Ojangossa oli keskiviikkona epäviralliset agilitykisat ja olin aikeissa osallistua molempien poikien kanssa. Kävi kuitenkin niin, että otin kaksi lähtöä Romeon kanssa ja Rambo pääsi vain omiin treeneihinsä piipahtamaan. Olisi maksien rata mennyt niin myöhäiseksi etten enää kolmen Ojanko-tunnin jälkeen jaksanut…

Ensi alkuun tehtiin lenkki ja sitten otin pojat lämmittelyyn kentälle. Molemmat pääsivät tekemään jotain pientä kunnes aloin jo odottaa radalle pääsyä Romeon kanssa. Rata oli kiva ja aikas helppo, tosin juosta siinä sai. Rata alkoi hyppy putki pituus –suoralla, josta matka jatkui mutkaputkelle --> ensimmäinen ongelma. Loppupäässä rataa oli hyppy muuri hyppy hyppy hyppy –suora maaliin --> toinen ongelma. Muuten rata oli suht selkeä ja hallittavissa Romeon nopeuden kanssa.

Ensimmäinen startti kaatui heti alkuun. En mennyt tarpeeksi pitkälle vastaan ja Romeo ehti jo pituudelle ennen minua, juoksi siitä ohi ja tipsutteli pitkin pituuspalikoita (kuitenkaan niitä kaatamatta!) väärään suuntaan --> 10 rv (paria ei mölleissä hylätty, sai vain 10). Matka jatkui ja seuraavan virheen muistan vain hyppysuoran lopusta, kun Romeo tuli ohi toka vikasta hypystä. Lopputulos oli 20 (mistä mahtoi tuo vika vitonen tulla…) ja -12,94.

Tokalla startilla skarppasin. Menin jo melkein mutkaputken suulle ottamaan Romeon vastaan ja päästiin hyvin alun ongelmasta ohi. Ysiputkelle käännettäessä meinasin jo menettää otteen, mutta Romeo kuunteli ja meni kuitenkin putkeen. Putkelle 12 lähetin Romeon jo ennen hyppyä 11 ja sain hyvin etumatkaa lopun hyppysuoralle. Kuitenkin ennen viimeistä estettä Romeo ehti vielä tehdä ympärikiepautuksen kun ei ollut varma lopusta. Hyppäsi kuitenkin oikein eikä ylittänyt esterajaa. Ja päästiin siis nollalla maaliin, aika -22,96 ja sijoitus 2. :o) Aika taitava poika tuo Romeo on. Jea! Maanantaina uusi yritys.