Kisasimme tänään 2 agilityrataa per poika Kirkkonummella. Veto on vex kaikilta, kun herätys oli 6.30 ja kotona oltiin 15.30; ei varmaan ollut fiksu idea olla koko päivä ilman evästä ja vetää mehun voimin? Pääkin on nyt ihan tyhjä... Joten lyhyestä virsi kaunis:

Romeon urakka oli ensin. Ennen ensimmäistä rataa, päätin unohtaa stressaamisen, ottaa radan rauhassa, varman päälle ja LUOTTAA KOIRAAN. Tuloksena -10,52, sija 3/16 ja LUVA. Wuuh!

Toiselle radalle lähdettäessä fiilis oli mukavan rento ja lähdettiin radalle ei niin vakavin -mielin. Olin rauhallinen, ohjasin loppuun asti, en rynninyt ja LUOTIN KOIRAAN. Tuloksena -9,82, sija 1/15 ja SERT. Romeo starttaa ensi viikonloppuna siis kakkosissa... :oD

Rambon urakkaan lähdettäessä olin hyvillä mielin ja kun lämmittelytkin sujuivat vallan mainiosti, en ottanut turhia paineita. Vaan.... Keinulle tultiin vauhdilla, puoleen väliin jäi jumittamaan ja keinui siinä edestakas. Jos olisi liikkunut sen sentin eteenpäin, olisi keinu keikannut alas. Edestakas keinuminen kuitenkin oli liikaa ja Rambo hyppäsi keinulta pois. Uusi yritys --> sama homma. Ja sitten minä mokasin. Ärsytti ja harmitti niin, että lähdin vaan jatkamaan rataa, ja Rambo teki lopun sikahienosti. Että sai sitten palkan keinulla sompailusta. Hyvä minä. Ei edes se HYLky ärsyttänyt, vaan ärsytti se, miten koko tilanteen vein loppuun. Murrhhh...

Toiselle radalle lähdettiin peltokävelyllä nollatulla fiiliksellä ja lämmittelykentällä kana-juusto-sekoituksen avulla jumpatulla keinulla. Keinulle tultaessa ristin sormia ja varpaita, ettei hyppää pois... Kana-juusto taisi kuitenkin auttaa ja hidastelun jälkeen, Rambo tuli keinun. Jee! Loppurata kirmattiin nollalla maaliin ja edes yliaika ei mieltä synkistänyt. Tuloksella 2,65 sijoittui 5. sijalle ja sai vielä palkinnonkin! :o)

Palkinnoilla täytämme herkkulaatikon aikas pitkäksi aikaa, näymme pimeässä, ilmoittaudumme 100 % + 50 % alennuksella seuraaviin KKK kisoihin, kuivaamme käsiä ja komeilemme.

ZzzzZZZzzzzZZZz Rankkaa olla vaarallinen.