Olemme tässä menneinä päivinä myös pokanneet Romeon kanssa Ojanko Cupin medi möllien voiton ja treenanneet Kobylinin Sannan kanssa ao. rataa.

(Luvattomasti kopioitu Sannan blogista....)

Ihan haastavaa oli kyllä, mutta Sanna oli todella rauhallinen ja mukava kouluttajana. Koin aika vaikeaksi kuikuilla Romeo ykköshypyn takaa putkeen putken puolivälin kohdilta ja pari kertaa se tulikin ohi hypystä, mutta kun koiran asetti oikeen linjaan ja kunnolla venytti itseään niin saihan sen hypyn ylikin. 2 ja 3 putkien rinnalla saikin juosta, mutta yllättävän hyvin ehdin 6 hypylle jaakottamaan. Ja jaakotuksen avulla Romeo tosiaankin lähti puomille eikä putkeen, vaikka ensin epäilin.

Onnistuimme minusta radalla ihan kohtuullisesti; teimme siis sitä pätkissä. Ohjaajana, omasta mielestäni, suurin ongelmani ei suinkaan ole se, että saanko koiran oikeiden esteiden yli oikeasta suunnasta, vaan lähinnä se, että en saa koiraa käännettyä tarpeksi tiukasti esteille vaan paikka paikoin se "valahtaa" ja joutuu tekemään pitkiä kaarroksia. Ohjaan varmaan yksittäisille esteille ihan hyvin, mutta en osaa kropalla ennakoida ja kertoa koiralle seuraavaa estettä ja menosuuntaa. Saatan myöskin tehdä taas sitten turhia kropan kääntöjä yms. kun voisin ohjata koiraa samalla rintamasuunnalla, mutta käsien asentoa vaihtamalla. Mutta eiköhän siihen vielä harjaannu kun treenaa ja treenaa ja treenaa. :oD