Nyt on itsenäisyyttä juhlittu kuuden tunnin edestä kylmässä maneesissa Tampereella ja ajettu yht. 4 h, vaihtelevassa säässä ja valoisuudessa. Voi jee... Vieläkin luita ja ytimiä myöden jäässä. Onneksi kohta sauna kutsuu! Ja Sanna, kotona odotti aurajuustoperunat (+ jotain lihaa, joka ei ole niin oleellista...). Telepatiaa... ;o)

Perroja oli ilmoitettu yht. 23, 8 urosta ja loput narttuja. Laskekaa itse. ;o) Tuomarina tänään toimi Merja Järnstedt. Kylmän odotuksen jälkeen päästiin Romeon kanssa kehään ja lopulta tulokseksi saatiin JUN ERI, JUK1, PU1, SERT, ROP. Hieno poju, joka siskon suosiollisella avustuksella jaksoi loppuun asti tönöttää paikoillaan. Sisko-Saagan tuloksena tänään JUN EH, JUK3, jota voidaan kutsua vallan mainioksi näyttelyuran ALOITUKSEKSI, kun arvostelukin tyydytti.

Romeo tänään: "Erittäin hyväntyyppinen, oikeat mittasuhteet. Hyvä, ilmeikäs pää. Hyvä luusto. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä etu- ja takaosa. Hyvä tiivis selkä. Hyvä turkki. Tasapainoiset liikkeet. Esiintyy hyvin."

Loppuillan pyhitämme pyhälle päivälle ja juhlistamme sitä saunan jälkeen punaviinillä. Ensi viikonloppuna sitten messariiiiiiin........ Hyvää itsepäisyyspäivää kaikille!