Rambon kanssa vietimme pääsiäistä hyvinkin tehokkaasti Purina Areenan suojissa. Kisasimme lauantaina ja maanantaina kaksi starttia, agiradan ja hyppyradan.

Tulokset:

3.4
Hyppyrata 5 vp -7,69, 3,60 m/s, sija 16/44
Agilityrata 0 vp -0,58, 3,08 m/s, sija 7/39 LUVA

5.4
Hyppyrata 0 vp -4,56, 3,58 m/s, sija 13/49 LUVA
Agilityrata hyl

Eli toisin sanoen yhtä agiratanollaa vaille kakkosluokka. :o) Tämän päiväinenkin agirata oli NIIN lähellä nollaa. Toisena esteenä oli rengas ja jostain käsittämättömästä syystä Rambo hyppäsi kehikon läpi, ei renkaan läpi. Olin niin hämilläni tapahtuneesta, etten edes tajunnut lähteä korjaamaan vaan jatkettiin rata loppuun. Muuten se meni mainiosti ja aika olisi ollut jotakuinkin -6, jolla olisi lohjennut kolmas sija. Nollia kun ei ollut vissiin kuin neljä tai jotain. :o)

Lauantain hyppyrata kosahti siihen kun en tarpeeksi saatellut Ramboa yhteen putkeen, vaan se tuli siitä hippasen ohi. Harmi. Muuten sekin oli tosi hyvä rata.

Mutta tosi tyytyväisiä ollaan. En todellakaan näin hyvää aloitusta odottanut. Seuraavia kisoja en ole vielä selannut, mutta eiköhän niihin melko pian taas mennä. Niin kivaa oli! :o) Nopeus meillä ei kyllä riitä vielä kakkosluokkaan, joten hyväkin vielä tahkota ykköstä. Ja onhan se keinu hidas. Ja välillä kepitkin. Eli reeniä, reeniä vaan.

Kuvia ja videotakin otettiin; katsotaan milloin saadaan tänne asti jotain. Siihen asti pari viime kesänä otettua kuvaa:

Kyllä me se rengas oikeesti osataan. :oD