30.12 kävimme testaamassa Helsingin uuden koirauimalan, jonne meiltä ajaa n. 2 min. Täydellistä! Tilat olivat tosi siistit, mutta ehkä hieman ahtaat. Kuivattelukopit olivat kolmelle koiralle aivan liian pienet, joten olimme iloisia, kun paikalla ei ollut muita ja saimme kuivatella koko koppirivistön mitalla. Allas oli pienehkö ja nämä kolme pöhköä olivat ihan maksimi siellä kerrallaan. Uskon, että Hyvinkään uimalassa koiran tulee enemmän oikeasti uitua, tuolla meno oli enemmän plutaamista. Mutta hauskaa oli!

Pallojen lisäksi otin mukaan ostamani uuden vesilelun, jota olin ajatellut kyllä ettei kukaan nouda, kun ennen eivät ole muita kelpuuttaneet kuin pallot. Nyt kuitenkin, kun Riia innostui ko. lelusta, innostui myös Rambo. Arvon Romeo ei toki voinut koskea muuhun kuin palloon. ;o)

Pikku pentu oli toista kertaa uimassa ja aloitti liivit päällä. Asento oli ensin kovin hakusessa ja pysty, mutta asettui pikku hiljaa. Lelulle lähtö oli aina kovin kiireistä, mutta takaisin uinti sujui yleensä jo hyvällä tekniikalla ja rauhassa. Puolessa välissä otimmekin liivit pois ja yllätykseksi pentu intoutui jo hulluna hyppimään altaaseen ja jopa lelua noutamaan. Kiva, nyt mulla on kolme kiljuvaa koiraa mukana, kun huomaavat, että uimaan pääsee... ;o)

Alla kuvia reissusta. Kiitos Pia!

Mun rakkaat, reippaat uimarit!