Hyvin on sujunut elämä kolmen koiran kanssa, vaikka talouspaperia on kulunut varmaan yhden metsällisen verran. :o) Pojat löysivät yhteisen sävelenkin viikonlopun aikana ja vetivät useaaan otteeseen lelua kolmeen pekkaan. Todistusaineistoa:

Rambo kyllä lähinnä kai piti vaan lelusta kiinni...

Mukavampi on ollut jättää pennut tänne kahden kuin jättää Romeo yksin kun olen käynyt Rambon kanssa ulkona. Tänäänkin ruokailun ja pikaulkoilun jälkeen pennut jäivät tyytyväisinä nukkumaan kylpyhuoneeseen rakennettuun "pentuhuoneeseen" ja me päästiin Rambon kanssa ennen kunnon myrskyä pitkälle lenkille. Teki aikas hyvää päästä "fiksujen, aikuisten" koirien parissa liikkumaan... Vaikka kuinka tuo pentunen onkin söpö tässä iässä, kyllä sitä odottaa, että se kasvaa ja pääsee mukaan lenkeille.

Lenkkiseurana toimi lyhytkarvainen collie Molly.

Lenkiltä kotiin palaaminen olikin sitten haastavampaa... Pennut nukkuivat, mutta ne oli pakko herättää, jotta sain Rambon suihkuun lumipaakkuja sulattelemaan ja ajattelin muutenkin antaa sen hetken kuivahtaa siellä.

Kun suihkuttelin Ramboa, jossain alkoi liristä. Pisu lattialla. Hmm. Rambo odottaa ja heitän pissan päälle talouspaperin ja menen jatkamaan. Kummalista rapinaa, menen katsomaan. Pennut ovat keksineet kivan talouspaperin ja repineet siitä pieniä paloja ja kuljettaneet niitä ympäri olohuonetta. Selvä, korjataan sitten pissa loppuun asti. Takaisin Rambon pariin. Kun Rambo on sulateltu, saa se jäädä pyyhkeen ja viltin väliin lepäilemään portin taa rauhassa luun parissa. Pentujen kanssa leikittiin ja siivottiin pissaa yhdessä. Lattialta pissaa paperilla pyyhkivä käsi kun on maailman paras saalis! :o)

Nyt on vierailu ohi. Ihan hauskaa oli, vaikka kyllä se pidemmän päälle varmasti väsyttäisi... Voin vaan kuvitella hetkiä kasvattajilla, joilla on esim. 8 pentua, jotka luovutetaan 8 viikkoa vanhoina. Huh, sitä hommaa... Yhdellä pärjäämme Rambon kanssa varsin hyvin, mutta kiitos vaan lainasta! :o) Nyt vieraanviihdyttäjät kuorsaavat molemmat omissa pedeissään. Oli rankka viikonloppu. Ankaraa biletystä aamusta iltaan... :o) Kohta pitäisi kai vihdoin ottaa trimmeri kauniiseen käteen ja hoitaa homma Rambon kohdalla. Tuo sää vaan ei oikein siihen houkuttele... Nahkarottahan jäätyy tuolla, hhrrrrr!