Kävimme uittamassa perheen lapsia* Hyvinkään koirakylpylässä eilen. Aikas hulinaa saivat nämä neljä tyyppiä aikaiseksi. Harmi kun ei tullut kameraa mukaan... Ensi alkuun piti Romeolle pukea liivit päälle ja nostaa poika altaaseen, kun ei sitten millään mennyt vaikka mieli teki pallon perään. Kaksi altaan mittaa liiveillä ja loput ajasta se jo syöksyili rampilta ilman liivejä palloa hakemaan. Ja tuo muuten pallon käteen asti! Jes!

Rambo taasen oli vedessä ennen kuin ehti kissaa sanoa ja mennä polskutteli ennen kuin lelutkaan olivat lentäneet. Vesiäiset hakivat kumpikin kiltisti omia pallojaan ja sakut olivat koko ajan kiinni samassa lelussa ja toivat sen aina kimpassa uudestaan heitettäväksi, vaikka vedessä lillui jos sun vaikka mitä haettavaa. Hassuja....

10.12 mennään taas, silloin vesiäisporukalla. Jospa tällä saataisiin Romeonkin turkkiin hieman ryhtiä; se kun on siinä hilkulla, että näyttäisi omaan silmään kivalta, mutta sitä joutuu todella paljon availemaan. Melkeinpä joka toinen päivä olen istunut tunnin verran ja availlut, sen jälkeen suihkuttanut. Tästä on selvästi ollut apua, mutta ei tarpeeksi. Uinnin jälkeen ryhtiä tuli heti lisää. Nyt pitäisi vain avata se taas kunnolla. Muutamia ongelmapaikkojakin kyllä on; mm. rinta ja jalat. Tekisi mieli saksia näyttää, mutta se on tukkapöllyn uhalla jätettävä kasvattimamman käsiin. ;o) Noh, kunhan tammikuulle kestäisi niin sitten voisi tarttua trimmeriin. Senkin uhalla, että pakkasta tulee, turkki lähtee! Pääsee sitten uutuuttaan hohtava talvitakkikin käyttöön.

*Perheen lapset poseeraa