Oltiin tänään ryhmänäyttelyssä Jaalassa. Perroja oli ilmoitettu 7, neljä urosta ja kolme narttua. Tuomari oli aika...hurja. Vähän tyly. Tai siis todella tyly. Pelkäsin jo pahinta. Mutta ei. Kopeloinnissa Rambo pärjäsi taasen mielestäni mainiosti. Kun tuomari päätä katsoi, veti poika pyllyä maahan, mutta sain sen taas pään tutkimisen jälkeen seisomaan ja siinä se seisoi hienosti kun tuomaritäti tutki. Ottipa taasen mitankin esiin ja mitattuaan oikein tunki mitan kiinni naamaani ja kysyi:

- "Noh, mitäs se näyttää?"
- "No kyllähän se 52,5 taitaa näyttää."
- "Nii-in. Se on sitten ihan ylärajoilla."
- "No niinhän se taitaa olla..."

Voi luoja... Mutta saatiinpahan sentään EH, vaikka linja oli todella tiukka. Perroista uroksissa oli siis ERI, EH, H ja H. Nartuissa HYL, ERI ja ERI. Että olen kyllä todella tyytyväinen meidän saavutukseen.

Ja sitten vielä iloisempiin uutisiin! Rambo kuuluu nyt sitten parhaaseen A-luokkaan! Lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Ihanaa! Luultavasti huomenna ajellaan turkki pois ja valmistaudutaan pennun tuloon. Näytelmät on näytelty tältä vuodelta ja ensi vuonna mennään sitten molempien poikien kanssa. Jos vaikka se viimeinen SERTikin rapsahtaisi. :o)