Olimme taas tänään Rambon kanssa piipahtamassa erään koirakoulun harjoitustottelevaisuuskokeessa. Tällä kertaa fiksuna ilmoitin Rambon sekä nami-luokkaan (saa liikkeiden välissä ruokkia) että kehu-luokkaan (saa liikkeiden välissä ja aikana kehua), kun tajusin, että niinkin voi tehdä... Romeo piti kotia pystyssä ja harjoitteli yksin olemista.

Ensimmäisenä siis ohjelmassa nami-luokka:

Luoksepäästävyys: 10 (Rambo ottaa tämän tilanteen ihan lungisti ja vieraan lähestyminen ei haittaa; olen kai onnistunut opettamaan sen ottamaan tuossa sivulla rennosti. Toisin kuin näyttelykehässä.......)

Paikalla makaaminen: 10 (30 sek.)

Seuraaminen kytkettynä: 9 1/2 (Ei meidän seuraaminen oikeasti ole kyllä näin hyvää...)

Maahanmeno: 10

Luoksetulo: 9 1/2 (Tuli sivulle niin vinoon ja kauas kun vain mahdollista... Meidän ykkösliike! Höh...)

Seisominen: 10

Estehyppy: 8 1/2 (Se siis ei vaan m i l l ä ä n voi hypätä ekalla käskyllä. Käy vaan haistamassa estettä...)

Kokonaisvaikutus: 8 1/2 ("Se on vähän jähmeän ja innottoman oloinen. Tarvitsisi vähän lisää virtaa. Otat sen kyllä silti haltuun hyvin.") *No kai kun pissa ja eritteet alla olevista matoista haisee nenään... Koita siinä sitten innostua tosta ihmisestä!*

Yhteispisteet: 153/160, sijotus 3/7. Edelle menivät vaan "meidän porukan" nahka Molly ja porves Mörkö. On ne vaan hienoja piskejä! Kaikki.

Sitten oli vuorossa kehu-luokka.

Luoksepäästävyys: 10

Paikalla makaaminen: 9 1/2 (Mollyn ja Mörkön välissä makaaminen tuotti hieman levottomuutta; piti hieman korjata jalkojen asentoa.)

Seuraaminen kytkettynä: 10

Maahanmeno: 10

Luoksetulo: 10

Seisominen: 10

Estehyppy: 8 (Ensimmäinen käsky on vissiin liian vaikea ymmärtää...)

Kokonaisvaikutus: 9

Yhteispisteet: 153 1/2, sijoitus 1/5. Jea. :oD

Ilmassa oli tänään paljon enemmän rauhallisuutta kuin viimeksi samassa paikassa... Omien suoritusten jälkeen alkoi hermo kuitenkin jo mennä ja piippaaminen pääsystä toisten koirien luo alkoi. Mutta saatiin taas harjoitusta ja molemmista sijoituksista palkkioksi luut ja vinkusiilit, joten Romeokin sai tuliaisia. :o) Sitten jäikin Rambo nukkumaan, Romeo lähti viettämään iltaa Mollyn luo ja emäntä "pääsi" töihin... Saa Romeo vähän harjoitella "hoidossa" olemista, vaikka tiedossa ei olekaan mitään hoitokeikkaa. Kiitos vaan hoitopaikkaan; myös päivän seurasta ja kyydeistä!

Ihanaa kun näyttelykausi taas lähestyy. Oli niin mukava kuulla partacolliekaveri Nemon hyvästä menestyksestä Tampereen Kv:ssa (ROP-pentu), että kiva taas päästä itsekin jännittämään! Onnea Nemo ja Saara! Näemme 4.4..... :o)