Piipahdimme Sahaajankadulla mätsärissä torstaina. Ja oli muutes aika haastava ilta... Mukana oli siis myös Molly, Rambon virallinen tyttöystävä. Koitimme ennen kehää hieman treenata juoksua ja seisomista, mutta eipähän siitä meinannut tulla mitään... Rambo juoksi koko ajan pää kännettynä niin, että näkisi Mollyn. Ja seisottaminen oli pakko tehdä niin, että Rambon katse oli kohti Mollya.

Kehä meni suhteellisen hyvin kuitenkin kun Molly seisoi omistajineen oikeassa kohdassa, että Rambo näki heidät. Tuomari kohdattiin ihan hyvin. Pientä nojaamista oli, mutta kun siirsin itseäni taaemmas, jäi Rambo nököttämään hienosti paikallaan kun kopeloitiin. Saimme punaisen nauhan ja siirryimme jännittämään Mollyn menestystä. Sieltäkin napsahti punainen ja kohtaisimme siis ryhmäkehässä, plääh.

Ryhmäkehässä juoksusta ei tullut mitään; kummallakaan. Vaikka välissä oli koiria, molemmat vetivät ja kiskoivat koko neljä kierrosta mitä juostiin... Kivaa. Seisottaminen olikin sitten helppoa. Koska Molly oli meidän edellämme, Rambo tuijotti koko ajan sinne ja seisoi niin ryhdissä, että! Ei edes nakkihoukutinta tarvinnut. Tuomari mietti pitkään ja vaikka Rambo seisoi niin rinta rottingilla, pääsimme vain kuuden parhaan joukkoon. Molly tippui heti alkukarsinnassa. Mutta olipahan hyvää treeniä taas! :o)