Kyllä, kyllä.... Tapahtumaa on riittänyt, mutta näin kun lomalla ollaan niin eihän sitä ole aikaa koneen ääressä istua. ;o)

Viime viikonloppu vierähti Tampereella, jossa lauantaina 16.5 esiintyi Romeo pentunäyttelyssä ja sunnuntaina 17.5 Romeo ja Rambo kakkos erkkarissa. Viikonloppu oli ihanan aurinkoinen ja vietimme yön vuokramökillä. Siksipä ei yhtään haitannut, että Romeo pokkasi molemmista näytelmistä VSP-tittelin; pääsimmepä nauttimaan mökistä ja kotimatkasta nopeammin. Molemmissa näyttelyissä sisko Mila vei voiton. Se on niin sievä, vaikka tuomareilla tuntui olevan vaikea valita näiden kahden kummallisen "ai niitä on töpöjäkin..." -pennun välillä. Sisko-plikka Saagakin esiintyi molempina päivinä KP:n arvoisesti. Rambo sai EHn sunnuntaina ja voitti luokkansa. Ihan jees, mutta ERIllä olisi irronnut SERTi (jos arvon tuomari sen sattumalta olisi jakanut...), koska uroita oli vain kolme; kaksi avoimen luokan ja yksi veteraaniluokan. Molempien poikien arvostelut löytyvät sivusta.

Näyttelykuvia saadaan varmaan myöhemmin, mutta tässä kuvia mökiltä kun pojat ottivat kaiken ilon irti. Uimakuvia ei harmi vaan ole; ne löytyvät toisesta kamerasta.

Pihamaa

Mökki

Kolmijalkainen lentävä vesikoira

Kilpajuoksua

Painia...

....ja hyvin paljon lisää painia. Onneksi koirat olivat märkiä uimisesta ja koristelivat itsensä sitten vielä nurmikon ja metsän antimilla. Erikoisnäyttelyyn vaan seuraavana päivänä, ei paineita... :o)

Määkä vetikoia

"Huh hellettä!"

Jäimme sitten sunnuntaina kotiuduttuamme vielä Sipooseen pariksi päiväksi nauttimaan pihamaasta ja auringosta. Ohjelmassa oli hassujen kuvien ottamista ja Romeolla lisäksi harjan kanssa taistelua. Harmi kun en osaa laittaa tänne videoita...

"Malliainesta vai häh?!"

Voi jos nimesi vielä olisi Pontus... Hahaa!

Siis tooooosi söpöö! Ihquu!

Romeo: "Oisko näin hyvä vai kallistanko päätä kuitenkin toiseen suuntaan? Onx mun kieli hyvin?" Rambo: "Voi luoja joko riittää...."    :o)

Tosi mukava reissu oli. Kiitos vanhemmilleni taasen... Kyllä te hyvin jaksatte! :o) Ja Jaanalle ja Sannalle myös seurasta kiitokset! Ja ihanan kameran lainasta. Toivottavasti mun nenän jäljet lähti vielä pois... ;o) Niin ja Milalle onnittelut sunnuntain BIS2-sijoituksesta! Wau!