Noh, mittari näytti kyllä "vaan" 33, ja jarrut olivat vain kerran epäkunnossa ja Romeo veti lentokeinun. Yritettiin siis vähän käydä eilen treenaamassa. Otin ensin Romeon kanssa BH-juttuja: seuraamista, liikkeestä istumista, saksalaista täyskäännöstä sekä maasta luoksetuloja. Loppuun myös n. 5 minuutin paikallaolo välillä selin ja välillä koiraa katsoen.

Romeo teki kivasti vaikka oli älyn kuuma varjossakin, jossa olimme. Seuraaminen tosi skarppia, vaikka itse käyttäydyin varmaan aika oudosti kun yritin samalla askeleita laskea. Liikkestä istumista otin naksulla ja palkkasin pallolla taakse. Hyvin teki alkuun, kunnes alkoi tarjota seisomista ja maahan menoakin väliin, näin ollen helpotettiin ja otettiin pientä käsimerkkiä vielä mukaan. Saksalaisen täyskäännöksen kanssa ei suurempia ongelmia; kun tekee vaan tarpeeksi rivakan käännöksen, Romeo kääntyy tosi kivasti mukaan ja heti palkka vasemmasta kädestä namilla. Paikalla makuussa ei ongelmaa, asentoa vaihtoi rennompaan, mutta sallin kun oli varmaan aika lääh puuh.

Tokojutuista siirryttiin agikentälle. Otin Rambon kanssa keppi- ja keinutreeniä. Kepeiltä sai lopussa megapalkan ja koitan saada poikaan vauhtia lisää vedättämällä vielä nami kädessä mahdollisimman alhaalta, toimi kyllä ja antoi vähän potkua meidän matelukeppeihin. Keinua teki hyvin sekä yksinään, että suoran putken ja hypyn jälkeen. Kyllä me kehitytään, pikku hiljaa. ;o)

Romeon kanssa myös keppejä ja keinua. Kepit haki hyvin suoran putken jälkeen ja teki vauhdilla. Otin myös leikkauksia sekä ennen että jälkeen keppien, ei vaikuttanut suoritukseen, jes! Keinua otin yksinään, tällöin teki jees, mutta kun otin suoran putken ja hypyn alkuun, veti vauhdin liian kovaksi enkä saanut enää keinulle himmattua ja veti lennoksi. Yksi lento onneksi riitti ja seuraavat sain jarruteltua niin, että teki puhtaasti. Romeon keinu on siitä kiva, että se pysähtyy kontaktille ilman erillistä käskyä. Tätä on tehty alusta asti ja se toimii hyvin. Vielä en tosin suuria matkoja ole juossut sen ohi kontaktilta, mutta toimii.

Kokonaisuudessaan varmaan tunnin verran tehtiin ja sitten oli koko jengi sen näköinen, että kiitti mulle riitti. Tosin Romeo olisi varmana jatkanut lämpöhalvaukseen asti. Jotta kroppien lämpötila hieman laskisi, suunnattiin Jakomäen hiekkakuopille uimaan. Niin kuin 150 muutakin ihmistä ja koiraa. Mutta sopu sijaa antoi ja pidin poikia täysin vapaana, vaikka vieressä tosiaan oli paljon muitakin. Pojat keskittyivät vaan omiin lentäviin keppeihinsä ja plutasivat rantavedessä. Kotona oli rauhallista porukkaa; reissu kun kesti kuitenkin kolmatta tuntia yhteensä.