Jospa saisi viimeisenkin maaliskuun reissun kirjattua vihdoin. :o)

Aikaisin perjantai aamuna starttasi bussilastillinen hienoja koiria ja mukavia ihmisiä kohti Tallinnaa, sieltä Latviaa ja sieltä Liettuaa. Kevyet 10 tuntia bussissa kului hyvän seuran ja ei ehkä niin hyvän unen parissa. Romeolla ei ollut ongelmaa pitkän häkkireissun kanssa, kun välillä pääsi jaloittelemaan. Muutamaa naapuria reissu taas stressasi huomattavasti...

Perjantai-iltana majoituimme hotelliin Vilnaan ja Romeo oli heti kuin kotonaan.

Pienen iltapalan (kiitos naapurin McD.) ja pienen iltapisun jälkeen juteltiin vielä huonekaverin kanssa tovi ja sitten koisaamaan kunnolla.

Lauantaina kohti näyttelypaikkaa heti aamusta ja hyvä niin; ahtaasta hallista olisi ollut myöhemmin vaikea saada paikkaa.

19.3.2011
Tuomari: Leila Kärkäs

"Slightly low out(?) legs, good strong head, good neck and top line, ..........(?), good for(?) chest, front could be better (?), ....... (?), quite wide in front, good side movement, good coat and temperament."

Tulos: VAL ERI/2 VARACA

Arvostelusta olisi ollut kiva saada paremmin selvää, mutta kertakaikkiaan ei vaan saa. Näyttelystä lähdettiin siis "tyhjin käsin", mutta se ei menoa haitannut. Kun hotellille päästiin, heitettiin ulkoilukamat niskaan ja heitettiin tunnin lenkki hotellin ympäristössä. Löydettiin jopa rauhallinen nurmikkoalue, jossa heiteltiin keppiä, etsittiin keppiä ja päästeltiin "hienosteluhöyryt" ulos. Hotellilla sitten suihkun kautta Romeo lepäilemään ja lähdettiin huonekaveri Riitan kanssa Vilnan vanhaan kaupunkiin syömään. Ja miten hieno vanha kaupunki olikin! Sää ei tehnyt oikeutta kaupungille, mutta hieno se oli.

Pysähdyimme ihanaan pieneen italialaiseen syömään.

Kahden hengen pääruuat, kaksi lasia viiniä ja kaksi olutta maksoivat n. 25 €. Ei kauheen paha eihän?

Hotellilla maistu vielä illalla lonkero ja tuli höpöteltyä pitkälle iltaan ja vähän yöhönkin.

Sunnuntaina sitten pakattiin kaikki kamat ja lähdettiin taasen kohti näyttelyä. Koko päivä tuli viettää näyttelypaikalla ja illalla, kun bussilaistemme koirat olivat pois ryhmäkehistä, päästiin kotimatkalle.

20.3.2011
Tuomari: Yochai Barak, Israel

"Correct type, balanced body, masculine, good neck, strong, good bone & angulation, nice head, could move with longer stride, good coat."

Tulos: VAL ERI/2 VARACA

Eli tämä reissu oli meille näin näyttelyllisesti turha reissu. Mutta uusia kavereita saatiin ja Vilna osoittautui niin kauniiksi ja halvaksi kaupungiksi, että varmasti mennään uudestaan!

Loppu sunnuntai vietettiin kehiä seuraten, ostoksia tehden, ulkoillen, ulkona tokoillen, lepäillen, syöden ja vihdoin tavaroita bussiin vieden ja matka kohti kotia alkoi. Yötä vasten n. 10 h bussissa ja aamulla oltiin Tallinnassa. Aamulaivalla yli sitten Helsinkiin ja niin oli tämäkin reissu tehty.