Yksi bussimatka ja yksi omatoimimatka näyttelyihin kutsuivat toukokuussa ja kesäkuun alussa. Bussimatka suuntautui Liettuaan, Moletain kaksipäiväiseen KV-näyttelyyn ja omatoimimatka Tallinnaan, Viron Voittaja 2011 näyttelyyn.

Bussimatkalta tarttui mukaan taas liuta uusia kavereita; vaikka kymmenien tuntien bussissa istuminen ja viikonloppu muutenkin on aika rankka niin hyvä seura pelastaa kummasti. Ja kun eväät ovat kunnossa ja sattuu pääsemään sateen suojaan jonkun telttaan, kun näyttelypaikalla istut 8 tuntia kaatosateessa, niin mikäs sen parempaa!

28.5.2011
Tuomari: Juan Navedo Carrero, perroja yht. 3

"Good size, very nice head, very good proportion, very nice front and behind, good standing, movement correct."

Tulos: VAL ERI 1, PU1, SERT, CACIB, ROP, LT & BALT MVA

29.5.2011
Tuomari: Tatjana Urek, perroja yht. 3

"Excellent overall expression, very nice head, strong scissor bite, excellent ear setting, short strong neck, excellent topline, excellent depth of the chest, good length of the body, correct angulations, excellent coat quality, full of dreads, correct movement."

Tulos: VAL ERI 1, PU1, SERT, CACIB, ROP

Niin ja tuo "dreads" tarkoitti siis rastoja. Taas oppi uutta. :o)

Nyt poikaa voi siis tituleerata:

FI MVA LV MVA EE MVA LT MVA LV JMVA BALT MVA EE JMVA LVV-11 BH TK1

Palkinnot

Liettuaa seurasi Tallinna, jonne lähdimme ihan vaan kahdestaan. Menimme lauantaina ja näyttely oli sunnuntaina. Lauantai-päivä oli vietetty hotellilla ja kaupungilla kävellen ja kun palaamme hotellille illan suussa, löytyy sen edustalta meidän ihan ensimmäiseltä Liettuan reissulta tutuiksi tulleet kaksi rouvaa. Ilo oli ylimmillään ja seuraa riitti koko loppumatkan ajaksi. Lauantai-ilta kuluikin sitten terassilla... ;o)

Romeo oli kovasti taantunut Liettuan matkan jälkeen ja sunnuntain arvostelu ei niin päätä huimannut...

5.6.2011
Tuomari: Fernando Madeira Rodrigues, perroja yht. ~ 15

"Would like better stop line, good neck, proportion between high and lenght not correct, topline ok, like to see better ....... , correct coat, movement in front little loose."

Tulos: VAL ERI (5)

Tästä emme masentuneet, kun kevään aikana keräsimme periaatteessa jo kuusi uutta titteliä. Harrastus se tämäkin kuitenkin vain on. Loppupäivä meni näyttelypaikalla aurinkoa ottaessa ja tuttujen kanssa seurustellessa. Iltapäivällä lähdimme laivalle ja saimme jopa vaihdettua lippumme yhteen aikaisempaan lähtöön, joten odotus satamassa kutistui melkein 2 tunnista suoraan juoksuun laivaan.

Reissun jälkeen nappasin pojasta ja reuhkasta parikymmentä kuvaa heti pihamaalla kassit kainalossa ja siitä suuntasimme suoraan kylpyhuoneeseen, jossa Oster jo odotti. Tästä se KESÄ alkoi!

Edit: Käytössämme oli ihana, Virun 22. kerroksen superiorhuone. Tilaa riitti ja ei ollut (henkilökunta)hinnalla pilattu. ;o)