Meidän pieni poronvasa Romeo ei olekaan enää niin pieni. 23.12 kun kävimme ensimmäiset rokotukset ottamassa, puntari näytti 7,2 kg! Meidän hienosta vaaleanvihreästä laina"tuulipuvustakaan" ei tarvitse enää taittaa kuin etutassujen lahkeet.

Kaikki näytti muuten oikein hyvältä, mutta toistaiseksi toinen alakulmuri painaa aika pahasti yläikeneen ja lääkäri oli sitä mieltä, että napattaisi se seuraavien rokotusten yhteydessä pois jos näyttää vielä samalta... Höh.

Niin, ja todistettavasti nyt sitten Romeo, ainakin satunnaisesti, voi pahoin autossa. Ja nyt puhutaan ihan kuolaamiseen ja oksentamiseen asti... Auton lähestyminenkin aiheuttaa jo pakoreaktion ja kun sinne nostetaan, pitää kaikki tassut levittää sivulle, jos vaikka jollakin niistä saisi kiinni jostain reunasta ja estettyä tuon kauhean aikeen. Voi tätä pientä... Miten mahtaa näyttelyreissut ja muut kisailumatkat sekä yleiset liikkumiset sujua... Noh, toivotaan, että on ohimenevää. Pian. Minullakaan kun ei ole omaa autoa niin ei voi joka ilta ajella pientä totuttelulenkkiä kotinurkilla...