Hyisessä säässä suuntasimme lauantaina kohti Porvoota ja yhteensä neljää agistarttia. Vasta pari päivää sitten todella tajusin, että kisat pidetään maneesissa; siis sellaisessa, jossa normaalisti liikkuu hevosia ja hevosenkakkaa... Sen lisäksi, että olen itse todella allerginen hevosille, tiesin, että Rambo tykkää hevonkakasta. Auts. Mentiin silti ja hyvä niin. Onneksi ihmisille ei ole dopingtestejä, koska siellä douppasin kyllä jos jonkinlaista allergiatroppia; ihan vaan varmuuden vuoksi.

Ensimmäisenä ohjelmassa oli hyppyrata. Tuomarina Martti Salonen. Koittakaahan taas tihrustaa piirrustusta... Romeon tuloksena tältä radalta -8,14, sija 2/7 ja LUVA. Rambon tulos oli ilahduttava -2,92 ja sija 8/25. Minulta ei loppunut happi ja Ramboa eivät kiinnostaneet hajut vaan agility, jei!

Pienoisen tauon ja käppäilyn jälkeen oli vuorossa agilityrata. Enää ei jännittänyt ja radalle lähdettiin hyvillä mielin. Olisi kyllä ehkä voinut vähän jännittääkin, varsinkin Romeon kanssa. Sellaista menoa, että ihan hävetti... Mietin mielessäni koko radan ajan, että mikäköhän kohta pitää seuraavaksi pelastaa... Mutta silti, vaikka rata oli täynnä Romeon paljon kysyviä pyörähdyksiä, kun ei poika tiennyt minne seuraavaksi, oli tuloksemme -5,53, sija 2/7 ja LUVA. Rambon rata oli paljon sujuvampi, mutta vauhtia olisi saanut taas olla se hippanen lisää, kun ratavirheitä oli 0, mutta aika 2,03 yli ihanteen. Silti sillä sijoittui sijalle 3/26.

Hyvä fiilis siis kisoista jäi. Rambolle heti ensimmäisestä kakkosten kisasta yksi oikea nolla ja toinen yliaikanolla, Romeolle taskuun jäi kaksi LUVAa eli yhtä vaille medi3 on tuo pien poika. :o)