Kisailtiin oman seuran kisoissa poikien kanssa lauantaina. Rambo agilityradalla ja Romeo sekä agiradalla että hyppyradalla.

Rambo teki ihan kivasti töitä, vaikka mun ohjaussuunnitelmat meni ihan uusiksi kun radalla edettiin. Rambo teki kuitenkin nollan harmittavasti 2,9 s yliajalla ja pääsi sijalle 2/33, kun ihanneajan alittavia nollia oli tasan yksi. Taas sain kutsua sitä hetken puomin ylösmenolla. On se kumma.

Romeo korkkasi kisoissa oman uransa ja hienosti korkkasikin. Ensimmäisenä ollut hyppyrata (ratapiirros mahdollisesti joskus...) suoritettiin nollalla ja -10,64 ja sijoitus 1/12. Agilityradalla meni yllättäen Romeonkin kanssa kuviot uusiksi kun en iiiiiihan ehtinytkään sinne minne olin ajatellut... Ohjausvirheestäni johtuen Romeo tiputti riman 15, otti radalta vitosen ajassa -9,02 ja sijoitus 2/13. Oltais oltu ykkösiä ilman tuota vitosta... Damn. Tökkäsin vaan liian pitkälle koiran esteen taakse kiertoon, käännyin jo kohti putkea ja hukkasin näköyhteyden koiraan ja kuulin vaan kun rimat kolisi. Noh, kahta vaille kakkosissa. :o)

 

Hyvät oli palkinnot, kiitos vaan HSKH! :o)