Romeo näytteli tänään ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään junnuluokassa. Ja näyttelikin vallan ERInomaisesti! Junnuluokassa olimme kahden Osmo-veikan kanssa ja molemmat arvioitiin erinomaisiksi. Muut urokset jäivätkin ilman ERIä ja paras uros kehässä napit vastakkain olivat veljekset, joista Romeo veti pidemmän korren. Tällä kertaa. Kotiin tuomisina siis Romeolla ensimmäinen SERTi ja Osmolla VASERTi. Siskolikka Milakin arvioitiin ERInomaiseksi ja luokkansa parhaaksi, mutta paras narttu kehässä hävisi vanhemmille. ROP kehässä Romeo jäi naiselle kakkoseksi ja oli lopulta VSP, mutta vallan hyväksyttävä suoritus näin ekaksi kerraksi. :o) Myös Caraydan kasvattajaryhmä pärjäsi ollen ROP, mutta isossa kehässä ei arpaonni osunut kohdalle.

Pitkä päivä, mutta onneksi sää ja seura oli hyvää. Pääsi taas nuuhkimaan pennun tuoksuakin, voi sitä ihanuutta... Kyllä tänne meillekin ihan varmasti kolmaskin mahtuisi... Vaikka nyt ei kyllä ihan heti. Niiiiiin ihania kun ne ovatkin. Mutta kiitos vaan nuuhkimis- ja sylittelymahdollisuudesta. :o)

Nyt Romeo vetelee umpisikeitä ja kohta vetelee emäntäkin.... Porukan pirtein on Rambo, joka sekin kyllä kotona päivän viettäneeksi on kovin väsynyt. On se sentään käynyt juoksulenkillä sedän kanssa ja varmaan vahtinut ulko-ovea hyvin herkeämättä lopun aikaa.