Tänään heräsimme Rambon kanssa seitsemältä ja suuntasimme jo ennen kahdeksaa kohti Malminkartanoa, jossa oli match show. Isojen koirien tuomari oli alkuun nopea päätöksissään; juoksutti parit ja jakoi koskematta koiriin nauhat. Saimme Rambon kanssa sinisen, mikä ei ollut yllätys kun tuota seisomista ei olla pitkään aikaan harjoiteltu niin tassut liikkuivat vuorotellen edessä ja takaa. Kun yhden siirsin takaisin, toinen liikkui. Ketjureaktio.... :o)

Sinisten ryhmässä sitten tuomari tulikin jo vähän kopeloimaan. Rambo ei hätkähtänyt yhtään tuomarin lähestymistä; itse asiassa oli kuulemma heiluttanut häntääkin tuomarille, jota minä en keskittymiseltäni huomannut, kertoi paikalle myös sattuneen Poppi-kamun emäntä. Jee! Hampaat Rambo antoi katsoa hienosti, mutta tuomarin siirtyessä kohti takapäätä, piti hieman nojata minuun. Ei pakittamista, se on jo voitto. Pokaaleja ei tullut kun ryhmästä tiputtiin, mutta kaiken kaikkiaan voi olla ylpeä. Kopelointi harjoitusta saatiin ja mikäs siinä viettää kaunista päivää koirien keskellä!

Mätsärin jälkeen kävimme vielä juoksuttamassa poikia Jätemäellä. Kiitoksia vaan Marjolle ja Poppi-kamulle seurasta ja kyydeistä! :o)

Metsässä juoksemisen jälkeen kävimme ottamassa kylmän suihkun huoltoasemalla, jotta Rambon lääh puuh -olo hieman helpotti ja suuntasimme työkaverini kyydillä Pitkäkosken ulkoilumaisemiin. Ensi alkuun työkaverini napsi hieman valokuvia Rambosta. Rambo istuu, Rambo makaa, Rambo seisoo, Rambo juoksee, Rambo hakee palloa. Kunnon kameralla aivan loistavassa säässä saatiin hyviä otoksia aikaan. Myös hienot seisontakuvat tulossa. Laittelen kuvia varmasti myös tänne kun vaan saamme ne.

Kuvaussession jälkeen lähdimme vielä pienelle kävelylle. Rambo ja viehko labbisneiti Hulda pääsivät kimpassa nauttimaan metsän viileydestä ja pellon reunan avoimesta baanasta. Vauhti tosin ei päätä huimannut kun Rambo alkoi olla jo niin puhki poikki ja neidon hieman äänekäs leikkiin kutsu vähän jännitti... Matkan varrella joutui emäntäkin kuvattavaksi Rambon rinnalle. Maailman hehkein olento ei ollut söpön karvakasan vieressä, mutta ihan kiva saada meistäkin yhteiskuvia, kun niitä on lähinnä vain pentuajalta... Että kiitoksia kuvauksista ja seurasta Samulille ja Hulda Hurmaavalle. :o)

Kotiin saavuimme junan, metron ja bussin avulla viiden pintaan ja kevyen pölyjen poishuuhtomisen jälkeen tulos on tämä:

Reporanka poitsu...

Voi toista.... Tuhinan tuolta torkkupeiton helmoista voi melkein kuulla. :o) (Niille, joille tuo karvainen kuva ei oikein hahmotu: Rambon nenu on kuvan oikeassa laidassa. :o) )

Ruokaa jaksoi äsken tulla syömään, mutta muuten unta on vedetty nyt parisen tuntia ja loppua ei näy. Mutta hauska päivä oli kyllä! :o)