Joo...... Piipahdimme siis tänään ensimmäisessä tokokokeessamme Rambon kanssa. Tuomarina Kaisa Poutanen. Eikä kai auta kuin siirtyä koottuihin selityksiin.

Luoksepäästävyys: 7 (Siirtyi istuen pari pyllähdystä, jonka jälkeen näytti hampaat ihan ok kun tuomari otti parrasta kiinni.)

Paikalla makaaminen: 0 (Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes yksi tolleri lähti rivistä omistajansa luo. Sen jälkeen Rambolla meni hermo. "Siis MITÄ ?! Toi sai lähteä vai ?! Ai tää ei ollutkaan paikalla oloa. Noh, kutsu jo mutkin! Kutsu! Kutsu! No, istutaan sitten kun ei kerran oo paikalla oloa eikä luoksetuloa." Tollerin lähdön jälkeen Rambo alkoi heiluttaa häntää, haukahdella ja lopulta nousi istumaan ja haukahteli silloin tällöin. Viereinen kultsukin nousi ylös ja käveli pari omaa mittaansa kohti omistajaa, mutta Rambo onneksi sentään istui paikallaan loppuun asti. Tuomarin mielestä nousi kuitenkin istumaan seisomisen kautta ja siksi nolla.)

Seuraaminen kytkettynä: 7,5 (Katseen haahuilua, yksi istuminen jäi tekemättä.)

Seuraaminen taluttimetta: 7 (Sama.)

Maahanmeno: 9 (Muuten täydellinen, mutta tuomari ei ollut tyytyväinen lopun perusasentoon.)

Luoksetulo: 9 (Sama.)

Seisominen: 0  (Täydellinen liikkeestä maahan.)

Estehyppy: 5 (Ainainen ongelma, ei hypännyt ekalla, kävi vaan haistamassa estettä. Tuli itsestään uudestaan sivulle, josta uudella käskyllä hyppäsi hyvin ja jäi seisomaan. Otti perusasennon kuitenkin vasta tokasta käskystä.)

Kokonaisvaikutus: 7 ("Sitä selvästi vähän haittasi yleisö; haahuili tuijotellessaan katsojia. Mutta hyvä pohja teillä on. Kiinnitä huomiota perusasentoon. Tsemppiä jatkoon!")

Yht. 112/160 p. ja 3. tulos. Päivän pohjat alokasluokassa. :oD Muitakin kolmosia oli, mutta meillä alhaisin pistemäärä.

Ennen kehään menoa kaikki näytti hyvältä. Parit liikkeet, jotka otin, toimivat hyvin. Ainoa, mitä pelkäsin oli se, että seuraamisessa siirtyisi nenä maahan pupun kakkaa syömään tai kovan tuulen mukana lentävät lehdet saisivat aikaan jahtausleikin. No niitä ei sentään tapahtunut. Harmaita hiuksia aiheutti myös käskyjen voimakkuus kovan tuulen vuoksi. Kuuleeko se vai pitääkö käyttää vähän voimakkaampaa ääntä...

Seisomisessa tuli ainakin käytettyä liian kovaa ääntä kun putosikin maahan. Ja estehypyn perusasennon otossa liian hiljaista kun ei istunut ekasta. Karjaista olisi varmaan pitänyt...

Kokeessa kaikki sivulletulotkin olivat aivan hanurista. Ja seuraamisissa unohti kaksi kertaa istua pysähdyksessä! What ?! Uskomatonta... Rambon seuraamisen haahuilun voi osaksi laittaa kyllä munkin piikkiin; kovan tuulen takia en meinannut kuulla liikkeenohjaajan ohjeita ja juoksusta käyntiin siirtymisen tein oman arvion mukaan kun en vaan kuullut oikeaa kohtaa, vaikka yritin kääntää päätä ohjaajan suuntaan. Siitä menin vähän hämilleni kun jäin miettimään miten se vaikuttaa pisteisiin ja viimeisestä istumisesta lähdössä en muistanut enää edes sanoa seuraa-käskyä... Hoh. Onneksi lähti mukaan.

Kaikkein eniten harmittaa paikalla olo. Se ei ole IKINÄ tehnyt mitään noin tyhmää. Mutta meillä harjoitustilanteissa naapurit eivät ole lähteneet lipettiin... Oma vika. Olisi pitänyt harjoitella sitäkin. Vaikka ollaan häiriössä paikalla oloa otettu, tuo toisten lähteminen rivistä oli uutta.

Estehypyn ongelman tiesinkin. Mutta se harmitti ettei ottanut perusasentoa ekasta käskystä. Muuten olisi ollut sentään kasi...

Mutta turha harmitella, meni miten meni. Pakko kai se oli jostain aloittaa. Luotan siihen, että me vielä joskus napataan ykköstulos. Vaikka siihen menisi sitten 3 vuotta ja 30 kisaa. :oD Rambo on Rambo ja mä oon mä. Ei olla mitään viimeisen päälle pilkun viilaajia...