Vietettiin tänään kuuma ja pitkä päivä Hollolassa pentunäyttelyssä. Aurinko paahtoi kuumasti urheilukentälle, jossa kolmisensataa pentua näytelmöi. Perroja oli paikalla kolme, kaksi urosta 7-9 kk ja yksi narttu 5-7 kk. Tuomarina toimi Merja Ylhäinen.

Posket punaisina ja liikaa vaatteita päällä astuimme kehään, nappasimme KP:n ja paras uros sijoituksen. ROP-kehässä tuli vielä voitto nartusta ja ROP-kotiin. Kaikki pennut olivat kuitenkin KP:n arvoisia ja mukavan oloisia koiran alkuja. VSP:n puolelta saimme myös muutamia kuvia näyttelystä, kiitos niistä!

Kuvat: Mari Rauhala (tai oikeammin herrashenkilö kameran takana)

Ryhmissä emme saaneet sijoitusta, vaikka olimme ottaneet neljä tuntia aurinkoakin. Yksi kikkara sentään sijoittui, lagotto meinaan. Mutta mikäs siinä oli, upeasta säästä nauttia hyvässä seurassa. Kiitos iskä! :o)

Romeo oli taas oma ihastuttava itsensä kaikkien vieraiden kanssa. Kovin levoton oli vaan koko päivän. Kehässä juostessa meinasi olla vähän kiire ja toisen uroon perään piti kerran haukahtaakin. Ja heti kun tekeminen loppui, alkoi piippaus. Jännä kun aikaisemmilla kerroilla on Romeo ottanut koko päivän tosi lungisti. Toki nytkin nukkui häkissään nätisti, mutta osoitti kyllä levottumuuden merkkejä useamman kerran. Ehkäpä kuumalla säälläkin oli osuutta asiaan... Siksi nautimmekin suihkepullosuihkun heti kehän jälkeen, jotta olo helpottui ryhmiä odotellessa.

Nyt on pentu väsynyt ja emännän poskia kuumottaa. Missä oli taas aurinkorasva... :os