Pyörähdimme tänään kaikkien rotujen epävirallisessa pentunäyttelyssä Hyvinkäällä. Perroja oli paikalla huimat viisi, joista Rambo oli sitten ROP! Ryhmäkilpailussa meidän jöröjukka ei sitten kyllä enää pärjännyt puunatuille ja pöyhötetyille kilpakumppaneille, vaan jäimme ilman sijoitusta. Mutta saimmepahan ainakin mukavan kokemuksen kun päästiin isoon kehään edustamaan rotuamme kuulutuksen siivittämänä. :o)

Ja Rambo esiintyi kyllä älyttömän hienosti! Edes noin viiden tunnin odotus ennen ryhmiä ei käynyt liian raskaaksi vaan Rambo jaksoi vielä viimeisessäkin koitoksessa ravata nätistä ja seisoa paikallaan. Ja tulipahan koettua, sekä koiran että emännän, pitkä näyttelypäivä... Kun klo. 8.45 startattiin kohti Hyvinkäätä ja kotiin päästiin 17.30 pintaan. Ehdittiinpähän käymään tutustumassa rauhassa Hyvinkään katuihinkin kun kävimme kehien välissä reippailemassa ja vanhemmat piipahtivat myös ruokaostoksilla.

Suuren suuret kiitokset äiskälle ja iskälle, jotka jaksoivat meidän kanssa koko päivän päivystää näyttelypaikalla ja kuskasivat meitä! Myös ruokahuolto pelasi sitä kautta... :o)

Arvostelun voi lukea kohdasta Näyttely ja match show -arvostelut ja mahdollisesti jonkun kuvankin laitan vielä esille.