Pikakirjoitus työn ohessa... :o) Oltiin match showssa taas eilen Koneen kentällä. Mukana molemmat pojat ja paikan päällä treffattiin partacolliekaveri Nemo. Sattumalta törmäsimme myös meidän kotikulmilla asuvaan Hugo-perroon. Rambo ja Hugo edustivat sitten hienosti vesikoiria isoissa koirissa nappaamalla molemmat punaiset nauhat ja Rambo sijoittumalla kuudenneksi ja Hugo kolmanneksi ryhmässä. Wau!

Meidän töttöröinen sai kehässä sinisen nauhan ja ryhmässä ei päässyt palkintopallille. Sinänsä ei haitannut kun palkintoja ei edes olisi tullut... Sijoittuneet saivat vain ruusukkeet, mutta Rambo, joka sijoittui siis kuudenneksi eli "viimeiseksi" sai Hill's-kassin. Tai siis omistaja sai kauppakassin... :o)

Käyttäytyminen oli hyvää, Rambo oli oikein edustava ja moikkasi kivasti tuomaria. Pikkaisen nojaili minuun, mutta kun irroittauduin siitä ja rapsuttelin vehkeiden juuresta niin se seisoi vallan mainiosti.

Sää oli hyvä, sadetta emme onneksi saaneet niskaan. Ja mikä parasta, pääsimme poikien kanssa Hugon ja emännän kyydissä kotiin. Suuren suuret kiitokset!

Tänään viimeistä työpäivää viedään ja aloitamme huomenna reilun parin viikon loman. Mahtavaa!