Rambon oli tarkoitus kisata kaksi agilityrataa Liedossa viime lauantaina. Toisin kävi. Kisasimme yhden radan, saimme tulokseksi -9,32, sijoituimme viidenneksi ja saimme SERTin. Rambo on siis tokaluokkalainen! :o)

Kaameesti jännitti ennen rataa ja vielä kun lähdössä Rambo haahuili takana seisovan kuvaaja-äitini perään, ajattelin, että se varmaan lähdöstä sinkoaa suoraan sinne taakse katsomaan meininkiä. Noh, ei kuitenkaan sitä tehnyt. Kävi kyllä tervehtimässä ajanottajatätejä, kun pannasta pääsi, mutta tuli sitten kutsusta lähtöön, huih! Huokaisin jo helpotuksesta, kun radalla ei keinua ollut lainkaan; varmasti yksi suurimmista syistä luokkanousuun... Rata oli sujuva, otettiin rauhassa, koska aikaa oli ja aika varman päälle suoritettiin. Videolta itseäni katsoessani mietin, että aina kommentoin mielessäni muita radalla menijöitä "juokse niin koirasikin juoksee", mutta en minä kyllä itsekään Rambon kanssa kunnolla juokse. Lupaan ottaa opikseni! :o) Naureskelin vielä itsekseni, kun toinen herra Orenius juoksi radan yhden bortsun kanssa meitä 14,17 sekuntia nopeammin... Jooh. Me sunnuntaiagilitaajat. :oD

Rataakin yritin tähän vääntää, mutta hermo meni ja tähän se nyt jäi. Ehkä siitä jotain kuvaa saa, kun oikein tihrustaa. Näkötesti! Vinkatkaa mulle joku hyvä ja halpa (toim.huom. ILMAINEN) piirrosohjelma, kiitos. ;o)