Askola 4.9.2010
Tuomari:
Harri Laisi

Luoksepäästävyys: 10 (Romeo piippasi, tuomari kysyi vaan "Mikä sua itkettää?" *Noloo...*)
Paikalla makaaminen: 10 (Kun jätin koiran, kuulin kun se jäi piippaamaan, mutta tuomari ei ilmeisesti kuullut... Ei koko aikaa kuitenkaan äännellyt.)
Seuraaminen kytkettynä: 8,5 (Käännöksissä vähän jäi ja yksi istuminen oli toooosi vino.)
Seuraaminen taluttimetta: 9 (Käännökset kai taas mätti...?)
Maahanmeno: 10 (Jeij!)
Luoksetulo: 9 (Jätettäessä oli kuulemma nytkähtänyt selkäni takana, mutta ei onneksi lähtenyt tulemaan...)
Seisominen: 0 (Tuomarin sanoin: "Täydellinen voittajaluokan istuminen, hehee!" *Tänx...*)
Estehyppy: 10 (Jeij!)
Kokonaisvaikutus: 9 ("Reipas ja aktiivinen koira, tekee iloisesti. Pientä hiomista vaan.")

Yht. 169 p. 6. sija ja TK1

Kisan jälkeen oli tosi "mixed emotions"; virittelin koiraa aika paljon ennen suoritusta ja otin jääviä useampia kertoja, kun se muutaman sekoitti. Pian sillä menikin istumiset ja seisomiset ihan sekaisin, ja mua alkoi stressata. Eli ihan oma vika, että istui seisomisen. Yleensä ennen kisaa olen ottanut kunkin liikkeen vain kerran onnistuneena, palkannut megana ja jättänyt siihen. Nyt mokasin ja heti kostautui. Meidän seisomisesta tuo tuomari olisi varmasti antanut kympin, koska minun silmääni oikeastikin huonot suoritukset saivat 10...

Eli toisaalta olin iloinen koulutustunnuksesta, mutta toisaalta pettynyt, kun mokasin tuon virittelyn. Romeon piippaaminen meinasi myös saada pään räjähtämään. Siis se on mennyt ihan mahdottomuuksiin! Treenatessa ei ole ollut suurempaa ongelmaa, se saattaa alkuun sanoa muutaman sanan, mutta sitten tekee hiljaa. Mutta esim. tässä viimeisessä kisassamme, se piippasi tosiaan suoritusten aikana! Koko ajan kun luoksepäästävyyttä odotettiin, se piippasi. Koko ajan kehän ulkopuolella, se piippasi, jos en siis silitellyt sitä tai leikityttänyt sitä. Kehässä esim. seuraamisiin lähtiessä se piipahti oikein kovaan ääneen jo kun olin käskyn sanonut ja huoh... Ennen ei voi avoimeen lähteä kunnes on saatu poika hiljaiseksi. Ja siihen taidan tarvita apuja joltain viisaammalta... Se vaan käy niin kuumana, että mulla palaa sormet.

Mutta joo, silti ihan jee fiilis. Ja hyvät pisteet, vaikka nyt se yksi harmittava nolla sieltä löytyykin... :o)