Kylläpä sitä on taas ollut kiire kun ei mitään ole ehtinyt tännekään kirjoittaa. Hyi, hyi minä! Rambolle kuuluu hyvää, tosin sen toinen silmä on alkanut näyttää tulehduksen merkkejä. Olen sitä nyt boorivedellä putsannut, mutta jos ei ala helpottaa, on viikolla edessä lääkärikeikka...

Rambo on yksin ollessaan aika Houdini pääsemään virittämästäni esteestä läpi olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen tuhoja tekemään. Muutamana eri päivänä kyytiä ovat saanet Lapin reissujen poronkarvaiset muistoesineet ja normaalisti sängyn päällä olevat, nyt lattialle jääneet, pehmolelut. Voi voi voi... Tänään kuitenkin ihanien vanhempieni avulla rakensimme nerokkaan uuden portin erottamaan asunnon kielletty osa sallitusta.

Ja tähän luomukseen meni vain kolme kuivauskaapin tasoa, nippusiteitä ja muutamat koukut. Eipähän poitsu enää tunge kuonollaan portin alakulmaa irti seinästä ja pujahda siitä läpi. Hah! :o) Me brains, you fur! Ja tasan varmasti tuli halvemmaksi kuin ostaa kaupan valmisportti. Ja meneepäs muuten vielä kätevästi kasaan ja kaappiin piiloon kun ei tarvita.

Sain vihdoin tänään myös aikaiseksi lähettää hakemuksen eräälle agilityn alkeiskurssille. Toivottavasti päästään edes testitilaisuuteen! Olemme Rambon kanssa harjoitelleet tokojuttuja säännöllisen epäsäännöllisesti työvuorojeni puitteissa, ja viimeksi eilen pitkän, pitkän tauon jälkeen Rambo yllätti. Sen seuraamisessa oli mieletön kontakti, se pysyi maassa vaikka kaverini juoksi ja hyppi sen ympärillä ja liikkeestä seisominen ja istuminen onnistuivat yli odotusten! Yksi vaikea paikka Rambolle on kuitenkin liikkeestä maahan meno, mutta kaikki ajallaan. Luoksetulokin oli niin nätti todella pitkältä matkalta. Jes! Olemme myös ilmoittautuneet muutamiin näyttelyihin tässä alkukesästä.