Ollaan oltu agility-pimennossa, kun Ojangossa ei ole oikein voinut käydä, joten menin ja varasin muutamia omia vuoroja Vantaan agilityhallista. Saadaan vähän fiilistä ja tekemistä! Halli on ihan kiva; kivituhkapohjainen ja kaikki esteet löytyy. Lämmitetty se ei ole, mutta lämpimämpi kuitenkin kuin ulkona treenaus. Olemme käyneet hallilla nyt kerran ja koska kellonaika on sen verran aikainen muille, olemme saaneet käyttöömme molemmat hallin kentät ja levittäytyneet oikein kunnolla. Viimeksi mukana olivat Romeo, Rambo, Osmo ja Mila.

Lisäksi sain iloisia uutisia, kun sähköpostiini vihdoin vastattiin ja minulle ja Romeolle tarjottiin ryhmäpaikkaa HSKH:lta! :o) Käymme tutustumassa pariin ryhmään, jotka treenaavat nyt siis hallissa ja katsomme kumpi meille sopisi. Ihanaa! :o) Jospa tästä tulisi sellainen ryhmä, jossa voisimme treenata kesälläkin Romeon kanssa. Rambollahan omat HSKH-treenit jatkuvat vasta keväämmällä.

Ulkona on ollut vähän kylmä ulkoilla meidän nakujen poikien... Molemmilla on ollut takit päällä; Ramboa ei ole kylmä oikein häirinnyt, mutta esim. tänä aamuna kun Rambo oli kakkoshädällä, Romeo uikutti vieressä täristen, että "jatketaan jo matkaaaaa!" Tehdään siis lyhyempiä lenkkejä tai juostaan kovempaa. :oD