Oli kyllä niin hyvät treenit Rambolla eilen. Se oli ihan liekeissä ja mä olin ihan intopiukeena kun se oli niin hyvä! Meitä oli vain kaksi koirakkoa paikalla, joten saatiin hyvin käytettyä koko treeniaika hyväksi.

Alkuun tehtiin kontakteja, jotka Rambolta sujuu. A menee jo ihanan vauhdikkaasti, kun alkuun se oli hirvitys. Puomi on alussa ja lopussa suht nopea, ylhäällä hidastelee kun "tänne siis suorastaan kuolee; miten mää voin olla näin korkealla; voi a p u a". Keinulle menee jo innokkaasti ja nousee aikas ylös ennen hidastelua ja ollaan jo suht vauhdillakin laskettu keinua ja se vaan niiaa ja ottaa sitten kontaktin. Edistystä, edistystä... Rengasta otettiin useampaan otteeseen, sekä lähetyksenä että kutsuna. Vain kerran tuli ohi renkaasta. Jes.

Sitten radan pätkä, joka sisälsi paljon hyppyjä ja pari putkea. Aika veivaamista edestakaisin, kiertoja ja leikkauksia, vaikeita kulmia putkilta hypyille ja toisin päin, mutta kaikki kerrat Rambo meni puhtaasti koko radan! :oD Mentiin rataa vielä toiseenkin suuntaan ja sekin perfect. Olin niin iloinen... Sain Rambon lähtemäänkin kerralla. Ongelma taitaakin olla ratkaistu sillä, että en anna pelkkää estekäskyä ja ala juoksemaan, vaan "Rambo! Tule! Aita!" niin se herää toisesta todellisuudestaan ja syöksyy esteelle. Viereisellä kentällä kouluttanut alkeiskurssin vetäjäkin seurasi Rambon menoa ja kommentoi sananmukaisesti lainaten: "Elina, Rambo on ihan sairaan hyvä!" :o) Me ko. ohjaajan kanssa kun aina ihmeteltiin ja naurettiin Rambon jumituksia ja hyppäämättömyyksiä alkeiskurssilla ja oltiin Rambon kanssa aina se pari, joiden kanssa tehtiin eniten töitä ja hinkattiin ratoja.

Lopuksi vielä keppejä ja kotiin sika hyvällä fiiliksellä. :oD