Lauantaina olimme PetExpon yhteydessä järjestettävissä agilitykisoissa ja kisattiin 2 x agirata. Ensimmäisestä radasta ei tarvitse puhuakaan; muuten oikein kiva rata, mutta kulutimme keinulla aikaa keskimäärin 28 sekuntia.... Tiedä sitten mikä siinä NOIN paljon tökki. Mutta yleisöähän me sentään oltiin paikan päällä hauskuuttamassa! :o) Kaikki kunnia kuitenkin Rambolle, se ei hypännyt pois keinulta vaan pikku hiljaa madellen kuitenkin tuli sen. Kepeiltä otettiin lisäksi vitonen kun poika lintsasi lopusta pari keppiä ja otin alusta. Eli tulos 5 rv ja PAAAALJON yliaikaa... Mutta sijoitus 7.

Toinen rata meni sitten paremmin; olisi ehkä ollut mahkut saada se oikea nollakin, mutta jäimme taas kiinni keinuun. Tällä kertaa tosin vain about 9 sekunnin ajaksi, mutta siihenhän se sitten kaatui. Kolmas rata olisi varmaan ollut keinunkin suhteen jo hyvä kun ainakin suunta oli selkeästi nopeampaan päin. :o) Muuten rata oli nolla, vaikka Rambo yhdeltä hypyltä alastullessaan kaatui pahasti turvalleen ja meinasi tulla seuraavasti hypystä ohi, mutta sain sen vielä korjattua. Vasta videolta näin sen kaatumisen.... Voih. Tuolla nollalla ja 9,78 yliajalla sijoituttiin kuitenkin toiseksi.

Kokemuksena erittäin hyvä kyllä. Yleisöä oli PALJON, ilmapallot pamahteli radan reunalla ja pohjana oli matto, mutta Rambo teki kaikki mitä siltä pyydettiin, oli reipas, iloinen ja virtaa täynnä. Se moikkasi ihmisiä, antoi lasten ympäröidä ja silitellä, esiintyi edukseen aikuisille ja heilutteli häntää kun vieraat rapsuttivat. Ainoastaan iso kissamaskotti sai sen sanomaan Vuh! ja perääntymään. Ruoka- ja herkkuostoksia tehtiin paljon ja iltapäivästä lähdettiin kotiinpäin.

Nyt luulen, että selkeästi otetaan kunnon keinuharjoittelua ennen seuraavia virallisia kisoja. Välillähän se menee sen ihan hyvin, mutta sitten välillä käy näin kun kävi nyt. Tuo ekan radan keinu taisi kyllä olla ihan ennätys.... Mutta mikäs kiire tässä on! Kuitenkin sorrun ilmoittamaan Järvenpäähän 9.5 tms.... :o)