Kisasimme molempien poikien kanssa 19.12 kaksi agilityrataa; tuloksina Romeolle hyvä 10 ja erittäin huono HYLkäys, Rambolle vitonen ja yliaikaa ja vitonen ja yliaikaa. Eikä niistä sen enempää... Huonot fiilikset jäi... Lisäksi Romeo alkoi kisoissa lämmittelyissä jo köhiä enkä edes ajatellut siitä sen kummempaa, mutta kun toisella agiradallakin jo köhi, tiesin, että jotain on vialla. Ja niinhän se kennelyskä sitten kunnolla paukahti päälle su-ma välisenä yönä. Se sairastettiin onneksi nopeasti pois ja Rambo ei saanut tartuntaa. Harmi vaan kun siellä kisoissa oltiin tartuttamassa... Messarista pakosti tullut.

Joulu vietettiin mökillä, jonne lähdettiin ajelemaan 23.12 aamulla yövuoron jälkeen. Kyllä, koko hela lauma oli mukana töissä, Rontti-kani mukaanlukien, mutta hyvin meni. Pojat moikkailivat työntekijöitä ja Rambo tiskille nousten myös asiakkaita, kun ensin oli haukkunut "kasvottomat" äänet, kun ei nähnyt kuka tulee. Rontti pysytteli lähinnä kuljetuskopassaan, piipahti vain pikaisesti jaloittelemassa kunnes oikaisi itsensä taas yöpuulle boxiin.

Joulu oli ihanan luminen, mutta pakkasta oli minun makuuni vähän liikaa, 27-32 astetta... Mökin rauhassa se kuitenkin sujui ihanasti ja aivan liian nopeasti. Ennen uutta vuotta palattiin hetkeksi arkeen, mutta uusi vuosi vietettiin taas mökillä. Rentoutumista kerrakseen. Alkuillan raketit kuulostivat kuin joku olisi kolistellut mökin terassilla ja Rambon piti ne haukkua, mutta muuten raketit eivät saaneet reaktioita aikaan. Paitsi kun ammuimme omat muutamat hassut rakettimme ja koirat joutuivat olemaan mökissä. Protestihaukku kuului kauas.

1.1 pitkän päivälenkin jälkeen laitoin koirat sulamaan mökin saunaan ja lattialla oli verta. Tutkin sitten 13 tassua, ennen kuin törmäsin Romeon toiseen etutassuun, josta oli yläantura vekillä. Sitä sitten putsattiin ja hoidettiin ja tassu paketoitiin. Ja taas on edessä hihnalenkkejä. Tassu näytti pari päivää sitten jo hyvältä ja tehtiin pidempi lenkki, jolla Romeokin sai olla vapaana ja kotimatkalla huomasin, että taas vuotaa verta. Eli taas on paketti paikallaan. Nyt odotellaan kunnolla ennen kuin päästetään rallittelemaan... Kävin katselemassa tassusuojiakin, mutta niistä kiskottiin 19 euroa eläinkaupassa, siis yhdestä kappaleesta! Etolasta haimme lasten kurahanskat 7 eurolla ja pelittää tassun suojana aivan älyttömän hyvin. :o)

Siinäpä kai ne tärkeimmät. Oikein hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille!