Loman aikana olemme agiliidelleet tavallista enemmän ja pojat ovat mukavasti kehittyneet. Romeon kanssa mutkaisatkin putket menee jo ja uskalsin tänään jopa ottaa peräkkäin kepit, "aidan" (rima maassa siivekkeiden välissä) ja mutkaputken. Hienosti män! Varsinkin kun putkelle tuli vieläpä takaaleikkaus. Siitä tulee tooosi taitava vielä!

Rambokin on kehittynyt mm. kepeissä jo huimasti! Tänään teki jo TODELLA kapeta kujaa ja ketkutteli limusiiniaan oikein kunnolla! Suhasimme myös pelottavaa A:ta, joka on nykyään jo niin kiva, että yhdellä radan pätkällä karkasi hypyltä A:lle, vaikka putkeen oli tarkoitus mennä. Uskomatonta... Nyt vaan pitää keksiä miten saadaan Rambo ottamaan ylösmenon kontakti ilman että vauhti hiipuu niin ettei pääse kiipeämään ylös. Liian hitaalla vauhdilla ja kontaktilla pysäytyksellä kiipeäminen on todella tahmeaa... Ja se keinu. Voi voi... Juoksuinen narttu hakusessa keinun päähän kököttämään. Anyone?

Olemme myös näytelleet vähän lisää. Tai siis Romeo on. Lappeenrannan pentunäyttelyssä helatorstaina Romeo oli ROP ja pitkän odottelun kruunasi RYP4 sijoitus. Tosi hieno juttu! Ei mitään hajua muista sijoittujista kun kauhulla vain tuijotin koiraa kun tuomari pudotti edestämme flatin pois ja jipii, käveli meistä ohi. Sitten kierros ympäri ja palkinnot. Myös Osmo-veikka oli megessä ja kaikista viidestä uroksesta PU2 KP:n kera. Hienoja sisaruksia ovat!

Huono kuva, mutta laitanpahan sen kuitenkin tänne. Parempia näyttelypaikalta saamme varmaan Osmon suunnalta.

Nyt pitäisi olla jo nukkumassa kun viikonlopuksi suuntaamme taasen näyttelyihin ja taksipalvelu kurvaa pihaan 0700... Lisää infoa siis sunnuntaina.