Heräsin aamulla seitsemältä viemään Ramboa ulos ja eteisessä odottikin jo yllätys... Luultavasti maailman suurimmat pissat heti oven edessä, eteisen matolla. Hip hei... Viimeksi sai siivota pissoja viisi kuukautta sitten. Oli penska vaan illalla ja yöllä syönyt luita sen verran tehokkaasti, että janotti hurjasti ja sitten ei kestänyt aamuun. Olin vienyt sen ulos illalla töistä tullessani 23.30 ja tosiaan aamuseitsemään ei jaksanut.

Noh, vahinkoja sattuu. Ja oli poika muuten tosi nolona; kun menin eteiseen pukemaan ulkovaatteita niin raukka jäi istumaan metrin päähän kun yleensä se pyörii hurjasti jaloissa kun yrittää pukea. Eikä sitä olla ikinä rangaistu sisälle hädän tekemisestä niin ihmettelin vähän, että kuinkas se asian nyt noin raskaasti otti... Itsekään en mielestäni mitenkään erityisesti tilanteeseen reagoinut vaan siivosin pissat kaikessa hiljaisuudessa pois. (Eihän tuon poikaystävän edes tarvitse tietää... ;o)) Ja kun lähdettiin ovesta ulos niin Rambo kiersi mahdollisimman kaukaa pissakohdan ja takaisin tullessa ei meinannut tulla pissakohdan ohi ollenkaan...

Vielä myöhemmin päivällä, ennen töihin lähtöäni, lähdimme sitten uudestaan ulos ja tehtiin samalla piipahdus kirjastoon. Rambo meni koko matkan kuin päätön kana! Se kiskoi eteen ja taakse ja sai ihme hepuleita koko ajan. Matkalla kirjastoon jouduin oikein pysähtymään kerran kun se veti hillitöntä ympyrää niin että remmikin kiertyi jalkojeni ympäri. Ja takaisintulomatkalla ihan samassa paikassa sama show... Mahtoi autoilijoilla olla hauskaa... :o) Siksi päätinkin, että viedään kirjat kotiin ja otetaan vähän tottista ettei jää tuollaisena hepulihulluna yksin kotiin. Puoli tuntia treeniä vielä lenkin jälkeen auttoi. Kun lopetettiin, kotimatka naapurikentältä oli niin rauhallinen, että... :o)

Epäilen myös, että Rambolla olisi nenäpunkki... Sen nenu on vähän vuotanut ja se vetää kauhealla röhinällä sisäänpäin. Ensin säikähdin, että kennelyskäkö, mutta eihän se tosiaan köhi vaan vetää sisään. Jää siksi nyt vesikoirien tottistreenitkin väliin. Käydään perjantaina lääkärissä tarkistamassa vaiva ja hakemassa apua.