Vietimme Romeon kanssa laatuaikaa viikonlopun verran seuramme järjestämällä agilityleirillä Järvenpäässä. Leiri alkoi perjantaina majoittautumisella ja leirikisalla. Meidän mökissämme majaa pitivät myös Sari ja ihanainen musta mitteli-neito Carmen. Hyvin parivaljakolla meni, vaikka Carmen oli juoksua aloittelemassa...

Leirikisa kisattiin joukkueina omissa ryhmissä; meitä oli leirillä 6 ryhmää, joissa kussakin 5 koiraa. Meidät oli sijoitettu ryhmään F: Tulevaisuuden toivot vai touhot vai miten se nyt menikään... ;o) Hylystä sai 10 ja muista virheistä pisteitä normisti.

Meillä rata meni ihan kivasti; vedätin vaan alussa liikaa ja heti ensimmäinen rima tippui. Lisäksi ihan viime esteillä Romeo hyppäsi väärän hypyn ja siitä 10. Tulos siis 15, mutta ihanneajan puitteissa maaliin. Kokonaisuutena joukkueemme oli 3. paras ja lisäksi meidät palkittiin parhaana möllikoirakkona. :o)

Ensimmäinen yö meni kivasti; mökissä oli sopivan viileää ja takana ollut työpäivä, reissaaminen, majoittuminen, leirikisa ja iltatoimet olivat väsyttäneet kaikki. Nukuimmekin kiitettävät 9 tunnin yöunet, Romeo tietty kainalossa kun ei kotona oltu... ;o)

Viikonloppu oli tottakai ihan tajuttoman kuuma... Keskimäärin 30 astetta koko ajan. Lauantaina reenasimme ensin Jaakko Knuutin kanssa klo. 12-14 ja sitten Anu Niemen kanssa klo. 17.30-19.30. Oli vähän työn ja tuskan takana pitää koira viileänä. Onneksi lähellä oli mahdollisuus käyttää koiraa uimassa vaikka heti oman vuoron jälkeen. Romeo kun on vielä sellainen, että tekisi vaikka lämpöhalvaukseen asti ja sitä pitää osata rajoittaa ajoissa...

Mutta reenit meni hyvin; saatiin hyvää palautetta ("siis tehän ette ole mitään aloittelijoita?") ja opittiin uutta ("käännät siis kroppaa tästä ja vasen käsi menee näin ja oikea näin"). Ei se kropan kääntely oikeaan suuntaan oikeaan aikaan niin helppoa ole.... ;o)

Illalla vielä saunottiin ja hengailtiin. Kovasti olin menossa ajoissa nukkumaan, mutta näistä toteutui ainoastaan tuo ajoissa. Mökissä oli varmaan 40 astetta lämmintä ja ensimmäiset kolme tuntia pyörin sängyssä unen rajamailla, kunnes 01.40 kyllästyin, otin Romeon mukaan ja kävimme pienellä happihypyllä. Takaisin tullessa jätin oven auki, vedin kylmää vettä about 0,7 litraa ja menin sänkyyn. N. 03.00 tuli nukkumatti vihdoin... Kun aamusta 06.00 raotin silmiäni olin näkevinäni Romeon luikahtavan Carmenin luo, nukahdin. Kun 06.15 raotin taas silmiäni, eikä Romeota ollut missään, kutsuin. Sieltä se tuli kiltisti ulko-ovesta sisään ja kun tassuja koitin, olivat kosteat. Oli poju siis käynyt happihypyllä. Olin vaan ajatellut sen olevan niin väsynyt ettei jaksaisi lähteä vaeltelemaan... Tämän episodin jälkeen nukuimme tunnin verran, kunnes kello soi ja "pirteänä" ylös.

Sunnuntaina meillä oli koulutusta klo. 11-13 Niina-Liina Linnan vetämänä ja klo. 16-18 taas Jaakon kanssa. Koulutusten välissä oli mittauksen mentävä aukko ja Kaisin kyydillä Romeo piipahti JAUn kisoissa ottamassa kisakirjaan rastin medi-kohtaan. Jee! Iltapäivän koulutus alkoi poikkeuksellisesti jo klo. 15, kun edellisen ryhmän koirat eivät enää olleet jaksaneet vetää omaa vuoroaan kokonaan. Mekin siis aloitimme ja lopetimme hieman aiemmin.

Kaiken tämän jälkeen pakkasimme vielä kolme kentällistä esteitä rekkaan ja ajoimme Ojankoon purkamaan ne takaisin kentille. Voin sanoa, että pikkasen hikinen ja likainen olo oli kun lähdin vielä ajamaan hakemaan Ramboa kotiin. Meni maanantai aika tehokkaasti palautuessa, mutta hauskaa oli! Toivottavasti ensi vuonna uudestaan!

Siihen asti nokka kohti uusia haasteita ja ekoja startteja!