Tänään oli ohjelmassa Spanieliliiton pääerikoisnäyttely Hyvinkäällä. Perroja oli paikalla paljon, kuten myös muita koiria. Suoraan sanottuna meinasi hallista vähän ilma loppua kesken... Ja me viisaat vielä parkkeerasimme sellaisten rotujen viereen, joita pöllytetään, leikellään ja suditaan... Huh...

Mutta olipas hauska katsoa miten monennäköistä perroa sitä onkaan olemassa! Olisi ollut mukava nähdä näitä kuuluisiakin nimiä livenä (lähinnä valioluokassa), mutta pörräsimme sitten koko ajan pentukehän vieressä. Nähtiin sentään muutaman vesikoiratreffikamunkin esiintyminen! Itse jäimme luokassamme kahdesta pennusta toiseksi, mutta arvostelu oli mielestäni erinomainen ja saimme myös KP:n. Sen voi lukea sivusta Näyttely ja match show -arvostelut. Selän pehmeydestäkään ei ollut enää mitään, vaan tuomari kehui hyvää ylälinjaa. Jes! Mitään moitteitakaan ei arvostelussa ollut, mutta jos jostain niin luonteesta olisi voinut pari valittua sanaa ihan luvalla laittaa.. :o)

Voin tosiaan sanoa, että hiki meinasi tulla kun pitelin Rambosta kiinni kun tuomari tutki. Voi hyvänen aika sentään... Se ei sitten voinut edes yrittää pysyä paikallaan kun kerrankin joku tuomari olisi kunnolla tutkinut rakennetta oikein perusteellisesti joka paikasta. Poski-pylly -otteesta meinasi loppua teho kokonaan ja jouduinkin ottamaan sitä jossain vaiheessa mahan alta kiinni, että se ei olisi koko ajan vienyt pyllyä maahan. Mahtoi olla yleisöllä hauskaa... :o) Milloinkohan joku kehittää sellaisen telineen mihin koiran voi kiinnittää seisomisasentoon ja saisi tuomari tutkia sen rauhassa ja esittäjäkin hieman levähtää... Kyllä kadehdin niitä joiden koirat seisovat kauniisti paikallaan tutkittaessa... Noh, ehkä Rambokin sitten kun se on vähän vanhempi...tai toinen jalka haudassa... Heh...

Tämä olikin meidän toiseksi viimeinen pentuesiintymisemme. Pian pääsee esiintymään sitten junnujen keskelle, joissa toivottavasti on vähän enemmän koiria, kun tuntuu, että tämän ikäisiä uroksia on kauhean vähän. Ainakin siis näin näyttelykehissä... Aina kisattu joko yksin, kaksin tai kolmin.

Mistäs mahdetaan haaveilla... Luultavasti minä raittiista ilmasta ja Rambo juuri paikalle saapuneesta ihanasta Elli-portugeesista... ;o)