Jep. Minä olen, mutta en ehkä näin runsaasti. Romeo siis "narisee" ollessamme ihan missä vaan. Kun se sylissä joutuu olemaan niin äänen käytöstä ei tule loppua ellei väsy iske. Kun keskiviikkona matkasimme moikkaamaan työkavereitani työpaikalleni ja kuljimme bussilla, metrolla ja ratikalla, eräs rouva kovin ihmeissään kommentoi tätä ääntelyä. Työkavereiden näkemisen lisäksi vietimme rauhaisat pikkujoulut kaveriporukalla jouluherkkuja syöden ja Romeo ihastutti omana ihanana itsenään.

Tiistai-iltana tuli sitten ystäväni Pia kylään ja Romeokin pääsi vihdoin karvoistaan.

Ennen (toimii myös 11 viikon poseerauskuvana)

Jälkeen

Nyt meillä asuu siis poronvasa. Yhdennäköisyys on hämmästyttävä. Ehkä pieni sävyero on olemassa, mutta... Noh, todetkaapas itse.

   

Ystäväni Pia tuli myös torstaina koirien kanssa ulkoilun jälkeen kylään. Pia on siis Rambon (ja pikku hiljaa myös Romeon) tyttöystävä Mollyn emäntä. Ohjelmassa oli pientä syömistä ja hengailua. Kun allekirjoittanut kokkaili Rambon suorittaessa laadunvalvontaa, Molly ja Romeo pistivät leikiksi.

 

"Nyt tää niinku raahais tän saaliin tänne pesäänsä..."

"Ja sit kun tää niinku alkais syömään sitä, se heräiskin eloon kauhealla karjaisulla!"

"Sit nää niinku mittelis voimiansa ja kattois kuka oikein syö ja kenet."

"Mut tää oliskin sitten vahvempi ja antais sellasen kuolettavan iskun suurilla torahampaillaan!"

"Ja sit tää söis sen oikein nautiskellen..."

"Nyt tää ei enää jatsais tätä leikkiä, niin nää vois kai vaan olla kamuja ja hengata tässä vierekkäin. Jooko?"

Kun ihmiset söivät, kolme koiraa juoksi ympäri olohuonetta peräkanaa. Illalla sitten kaikkia väsytti... Vielä jaksoi kuitenkin yhden posen ottaa.

Siinä ne miun poijjaat nyt on. On ne vaan niin ihquja! :o)

Loppuviikosta ohjelmassa on yleistä oloa ja sunnuntaina sitten suuntaamme Romeon kanssa joulupukkikierrokselle sukulaisten luo Turun liepeille yhdeksi yöksi. Maanantaina sitten kotiutuminen ja illalla viimeiset agilitytreenit Rambon kanssa ennen talvitaukoa. Ohjelmassa kuulemma kisailua... Sitten tiistaina on Romeon rokotukset, joiden jälkeen suuntaamme vanhempieni luokse joulun viettoon. Mutta Turun reissusta varmasti tarinaa vielä ennen joulua. :o)