Väliin näyttelemistä kotimaan kamarallakin. Kohteena Spanieliliiton erikoisnäyttely Lohjalla. Ja olipas muuten pieni halli... Aika turhaan tuli raahattua mm. tuoli mukaan, kun hyvä, että häkin sai pystyyn. Aika match show meininki oli. Mutta seura oli hyvää ja oli kiva nähdä sukulaisia taasen!

Kaikki kuvat (c) Anna Kokko.

Uroksia piti olla neljä, mutta oli vain kolme. Nuorten luokan uros sai jotain ei niin hyvää, joskin en nähnyt mitä. Avoimen luokan Osmo-veli sai ERIn ja SAn ja sama kohtalo oli meillä. Veljekset sitten riti rinnan vetivät paras uros kehässä ja Romeo sijoitettiin ykköseksi, Osmo kakkoseksi ja näin valioitiin velipoika heti ekassa mahdollisessa näyttelyssä! Wuhuu, onnea vielä Suvi ja Osmo! Romeo olikin sitten sisarusparven ainoa, joka EI valioitunut ekassa avoimen luokan näyttelyssä... ;o) Tyttösistä saatiin ROP kehään vastaan ihanainen Neva-neiti, mutta tällä kertaa oli maskuliinisuus valttia ja Romeo ROP.

Isosta kehästä meille jaettiin vain lämmintä kättä. Mutta oikein mukavaa vaihtelua tämä Suomen touhu tuohon sekopäiseen ulkomaan touhuun, kun ikinä et tiedä mitä olet saanut ennen kuin koko kehä on ohi ja jotain lappuja tungettu käteen.

Tuomari: Elena Ruskovaara

"Erinomainen tyyppi. Keskivahvat raajat. Jäntevä runko ja hyvä kunto. Laadukas karva. Hyvät kulmaukset. Ilmeikäs, hyvänmallinen uroksen pää. Vahva, oikein asettunut kaula. Erittäin hyvät sivuliikkeet ja oikea tapa liikkua."

Tulos: VAK1 ERI SA PU1 ROP