Tampere 6.12.2010
Tuomari: Reia Leikola-Walden, perroja yht. 24

"Mittasuhteiltaan oikea. Miellyttävä, oikeanmallinen pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautuneet raajat. Keskivahva luusto. Runko vielä hieman kesken kehityksen. Liikkuu riittävällä askelmitalla, vielä hieman leveästi edestä. Lupaava turkki. Erinomainen luonne ja esiintyminen."

Tulos: AVK2 ERI, PU3
 
Nysäturkki-Romeo sai kuin saikin ERIn, vaikka vähän jännäsin, että miten käy. Ehkä perjantaisesta uinnista oli apua; turkki kuitenkin näyttää jo ihan kivalta, vaikka lyhyt onkin. Hyvät narut tulossa.
 
Mutta olipas jännä reissu noin kelienkin puolesta... Neljä tuntia ajelua lumisateessa ja puoliksi pimeässä ei oikein mieltä lämmittänyt. Oli hartiat ja kädet aika jumissa, kun perille pääsi; niin kovin sai jännittää, vaikka sitä satasta motarilla paineltiinkin. Omaa pihaakaan ei oltu aurattu aamulla kun lähdettiin, mutta hyvin se Tomppa Hopeanuoli (siis pikku-Corolla) sieltä 20 cm lumipeitteen keskeltä liikkeelle lähti.
 
Ja kun kotiin päästiin, sai pestä koirat, omat housut, kengät, kevythäkin ja sen pehmusteet, mukana olleet pyyhkeet ja auton penkisuojuksen. Näitä hevosmaneesissa näyttelemisen iloja... Jea. Mutta vaaleanpunaisen kiilto silmissä kohti Messaria! ;o)