Kun työpäivän jälkeen sain kuin sainkin itseni ylös sohvalta, suuntasimme poikien kanssa reenailemaan Ojankoon TehisCupin kolmanteen osakilpailuun. Molemmille pojille kaksi starttia:

Romeo medi kisaavissa ekalla startilla HYL, tokalla -11,7 ja sija 1. Eka startti kosahti huonoon haltuunottoon putken jälkeen, tokalla startilla ryhdistäydyin ja kun suunniteltu jaakotus ja sylikäännös onnistuivat, oli tulos mitä mainioin. Sitä aina vaan tulee sorruttua valssiin, persjättöön yms. kun voisi oikeasti nopeammin ja sujuvammin selvitä jollain "vaikeammallakin". Onneksi kokeiltiin ja saatiin varmuutta, että virallisissakin voisi joskus kokeilla jotain uutta. :o)

Rambo maksi kisaavissa ekalla startilla HYL ja tokalla 9,42 ja sija 6. Ekalla startilla Rambo teki hienoa nollarataa ja kun loppuSUORA häämötti ja minä huudan pää punaisena "eteen, eteen, eteen!", mitä tekee Rambo? Se kaartaa ohi viimeisen hypyn muuri-hyppy-hyppy-suoralta 90 astetta oikealle ja suorittaa siinä olleen hypyn ja oli ihan sitä mieltä, että tähänhän se loppui right? "Olinko hyvä häh, olinko?" :oD Tokalla radalla yksi kielto ja yliaikaa ja meinasi taas hypätä vikana hyppynä sen 90 kulmassa olevan, mutta sain huudettua sen takaisin suoralle.... Whaat?

Mutta ihan kiva ilta oli. :o) Muuten olemmekin vain reenailleet, lenkkeileet ja käyneet mökillä. Ei kummempaa, ihmeellistä. Koitetaan laittaa vähän mökkikuvia joku hetki tännekin.