Kävimme maanantaina agilitykentällä, vaikka ohjaajamme ei ollut paikalla. Kun toinen paikalle ilmestynyt ryhmäläinen treenasi ensin rataa kentällä, otin poikien kanssa keppejä. Rambo menee kujakepeillä jo niin hyvin kapeaa kujaa, että siirryin tekemään vinokepeille ja saimmekin useamman onnistuneen suorituksen. Toki Rambo kävi hieman hitaalla, kun oli uusi juttu, mutta pujotteli jo tosi hienosti pienellä käsi avustuksella, eivätkä kepit edes olleet kovin vinossa. Itse asiassa vain muutama kepeistä oli taivutettu. Kohta nekin siis toivottavasti sujuvat.

Romeo teki kujakepeillä suhteellisen kapeaa kujaa, mutta niihin tarvitaan lisää treeniä; on ollut pitkä tauko... Ja kun Rambon kanssa aloimme tekemään rataa, teki Romeo Rambon tauoilla erilaisia hyppy variaatioita kolmella vierekkäisellä hypyllä, joilta jatkettiin mutkaputken kautta pituuden ja muurin yli. Romeo lukee kyllä todella hyvin ohjausta. Päästiin hyppyjen välistä ja takaa ja miten sattuu. Otettiin myös puomia ja sen kontaktia.

Rambolle rakensimme veljeni kanssa linkin mukaisen ykkösluokan virallisen radan. Radan kepit korvasimme pussilla, mutta muuten ihan sama rata. Esteiden väliset matkat olivat ehkä liian pitkiä tai ainakin siirtymiset tietyissä kohdissa tuntuivat kovin pitkiltä. Mutta saipahan juosta. :o) Ja Rambo teki loistavaa työtä. Muutamissa kohdissa oli alkuun ongelmia, mutta lopussa tehtiin useampi onnistunut rata. Rambo irtoaa esteille jo tosi hyvin; esim. hypyt 8 ja 9 suoritti ihan itsenäisesti enkä pysynyt perässä... A:lla sain sitten kiinni ja matka jatkui yhdessä. Ihanaa kun se suorittaa renkaankin jo radalla. Kaksi viimeistäkin hyppyä suoritti itsenäisesti käskyllä eteen. Wau... Harmi kun en ole saanut yhtään työvuoroa vaihdettua pois, jotta pääsisimme nyt syyskuun epävirallisiin kisoihin esim. Ojangossa. Höh. No ehkä joskus....

Eli maanantain treeneistä jäi käteen hiki ja hyvä mieli. :oD