Tässä se nyt on. Rontti. Kauniimmin Mr. Take It Easy yhdistelmästä Kolartorpets Tyson ja Töminän Ikihyvä. Poika on syntynyt 16.6.2010 ja on ihan varmaan maailman rohkein luppavauva! Niin se sunnuntaina asteli uuteen kotiinsa, tutki makuuhuoneen sängynalusia myöden, tutki häkin toista kerrosta lukuunottamatta ja asettui taloksi.

Ja voiko olla siistimpää poikaa; heti ensimmäisistä pissoista lähtien kaikki ovat osuneet vessalaatikkoon! Papanavahingot annamme anteeksi kun ollaanhan tässä nyt sentään vielä vauvoja... ;o) Meillä on siis häkin pohjalla vain lakana ja peti, kuiviketta on vain vessassa ja sinne se on taitavana käynyt juttunsa tekemässä. (Vessaan tarjoillulla ruualla saattaa olla osuutta vessan ahkeraan käyttöön.... ;o) )

Kynnetkin napsaistiin suit sait sukkelaan heti ekana päivänä, eikä ongelmia. Ollaan reenailtu selällään sylissä olemista ja sekin sujuu vallan mallikkaasti. Istu, paikka ja maahan ovat vielä vähän vaiheessa.... ;o) Mutta tarvittaessa ainakin "maahan" sujuu:

Pojat ovat pupusta innoissaan. Ne tuijottelisivat sitä niin paljon kuin antaisi, ja pupu tuijottaa takaisin. Se ei ole moksiskaan. Ja kun mitä tahansa menee makuuhuoneeseen tekemään, pojat on salamana perässä, jos vaikka pupu otetaan ulos tai pupun häkkiä siivotaan tai pupu saa ruokaa tai tai tai...

Rontti on reipas menijä. Häkissäkin se saa otettua iloloikkia, juostua ympyrää ja viskeltyä vimmaisena vessapaperirullaa. Se paikkahan kun luonnollisesti ON ruokakupissa! Lattialla se on lähinnä viihtynyt juosten sängyn alla tai purren ja kynsien tyhmää pehmolelua, joka on kehdattu laittaa estämään sängyn alle pääsy.

Mutta kaikki kiitos Carolinalle tästä mahtavasta pupupojasta! Eiköhän me tehdä tästä pojasta rakkaan lemmikin lisäksi VÄHINTÄÄN suuren luokan voittaja pet-luokissa ja miksei mahdollisesti ulkomuotoluokissakin... Kyllä, kanitkin käyvät näyttelyssä. Ja pitäähän tällaista esitellä....