Piiskaa piiskaa minulle. Kesälomat on vietetty ja paluu arkeen on aikoja sitten tapahtunut, mutta tänne ei olla saatu mitään... Hyi! Nyt siihen tulee muutos.

Aloitetaan vaikka kesälomasta. Vietin viikon Portugalin lämmössä, jonka aikana Rambo nautti mökkeilystä vanhempieni kanssa. Välissä oli vapaata oleilua kotona yhdessä, kunnes ex tempore päätimme lähteä Kuusamon reissulle. Siellä maisemissa vietimme nelisen päivää vaellellen ja luonnosta nauttien. Seuraavassa lomalta muutamia kuvatuksia.

Olemme myös ehtineet käydä yhdessä mätsärissä, jossa Rambo oli lopulta punaisten neljäs. Kaksi näyttelyäkin on tullut käytyä, Porvoossa ja Hyvinkäällä. Tuloksina NUK2 ERI ja NUK2 EH. Ollaan ihan tyytyväisiä; käyttäytyminen oli suhteellisen hyvää paitsi Porvoossa. Sveitsiläinen miestuomari oli kovin jännittävä tyyppi, vaikka kun arvostelua kävimme hakemassa Rambo taas laittoikin leikiksi tuomarin kanssa. Tuomari kommentoikin mm. "He moves like a winner, but doesn't yet act like one." "Don't worry, I still love your dog." "Oh, and now he's feeling so playful and I feel bad that I didn't place you." Tykkäsi kovasti siis erityisesti Rambon liikkeistä ja kun kohtaamistilanne oli rennompi, antoi Rambokin hyvän kuvan itsestään ja tuomarikin huomasi sen. Mukavaa.

Agilityssä pyyhkii ihan hyvin. Kentällä on aina hauskaa ja Rambo pysyy ihanan hyvin lähelläni koko ajan vapaana ollessaan. Paljon harjoittelua tarvitaan useamman esteen yhdistämiseen. Rambo tuppaa aina kolmen hypyn sarjassa kiertämään viimeisen esteen ja tähän onkin nyt alettu kiinnittää enemmän huomiota. Pelottava putkikin alkaa jo sujua pienellä mutkallakin, pussi sen sijaan tullaan vielä läpi kovin varovaisesti. Ilmoitin Rambon erään koirakoulun agilitykurssille, joka pidetään lämpöisessä hallissa niin pysyy vire päällä kun ulkotreenit loppuvat. Ilmoitin sen lisäksi yhdelle tokokurssille, jospa saataisiin liikkeisiin hionta-apua ja jossain vaiheessa päästäisi jopa kisoihin asti.

Rambon leikkaushaava tietysti otti ja tulehtui. Sitä hoidettiin sitten antibiootilla ja ahkeralla suihkuttelulla ja putsauksella. Nyt kaikki on tosin jo ok. Karvoja vaan kasvatellaan siihen kohtaan. Rambo pääsee myös terveystutkimuksiin 25.10, joten pidämme peukkuja pystyssä, että kaikki olisi ok. Ohjelmassa ainakin lonkat ja kyynärät. Silmät ja kilpparit yritetään samaan vielä saada.

Ehkäpä tärkein uutinen on kuitenkin se, että meille tulee vauva! Ja nyt puhutaan siis karvaisesta lapsesta. Pikku hauveli syntyi 28.9 Aidan ja Lacun rakkauden tuloksena. Kuvia voi käydä katsomassa www.caraydan.com . Pääsen lauantaina katsomaan pikku-marsuja ja täytyy sitten laitella kuvia pentusesta. Vielä en tiedä kuka kolmesta pojasta meille kotiutuu, mutta olipa se kuka tahansa, saamme varmasti reippaan pikku miehen Rambolle kaveriksi. Vauvalle on nimikin jo melkein päätetty... Ei kuitenkaan sitä vielä paljasteta...

Lupaan päivitellä ahkerammin tapahtumia tänne. Nyt kun pääsi taas kirjoittamisen makuun. :o)