Meillä oli maanantaina ohjatut agilitytreenit ja voi jee... Ohjelmassa oli keppejä ja hypyn ja keppien yhdistämistä, hypyillä kääntämisharjoitus ja muuta sälää kuten muuri, hyppy, pituus-yhdistelmä. Voi taas sanoa, että hyvä ettei itku tullut... Miten tuo hassu koira välillä menee ihan loistavasti ja lukee esteitä hyvin, mutta välillä se lähtee esteelle ja jää sen eteen seisomaan ja heiluttamaan häntää eikä voi hypätä sen namialustan herkun luokse. Hmm... Ja pari tällaista ja ohjaajan pinna kiristyy niin sitten menee kaikki päin mäntyä. Rambo huomaa heti jos minulla alkaa hermoa kiristää. Siitä se ottaa vaan paineita eikä suorita enää mitään kunnolla. Saatiin kuitenkin muutama yksittäinen este ihan ok, vaikka kääntämisharjoituksista ei tullut mitään.... Kepit ja siihen hypyn yhdistäminen sujui. Tehtiin myös putkea ja kontakteja, kun varsinkin kontaktit on Rambon mielestä ihania kun saa vaan herkutella. :o)

Mutta ei huonoa ilman jotain hyvääkin. Kävimme nimittäin eilen eli tiistaina kokeilemassa ihan rauhassa kahdestaan miten tuo hypyillä kääntäminen onnistuisi. Tehtiin ensin monta kertaa kumpaakin estettä yksittäisinä ja palkkasin paljon. Otettiin myös niin, että edettiin yksittäiselle esteelle "yhtä matkaa", jolloin jäi pois se, että Rambo olisi seurannut minun ennakoivaa liikettäni käännökseen ja tullut hypyn ohi. Kun onnistuneita yksittäisiä toistoja oli monta, otettiin käännöksiä kahdella hypyllä ja se meni ne hienosti! Saatiin useampi onnistunut toisto ja palkkasin runsain mitoin. Otettiin myös keppejä ja niihin hypyn yhdistämistä, joka onnistui ilman mitään ongelmia. Pari kertaa myös sarjaa muuri-hyppy-pituus. Jäi erittäin hyvä mieli. Kyllä me vielä opitaan pelaamaan yhteen ja minä opin olemaan tarkempi ohjauksessani. :o)

Kävin katsomassa pentuja ensimmäistä kertaa viime lauantaina. Pennut olivat tuolloin kahden viikon vanhoja. Kovasti jo mönkivät joka suuntaan ja pitivät ihanaa pentu-yninää. Koitan päästä tälläkin viikolla niitä katsomaan; kasvavat kuitenkin hurjaa vauhtia ja on kiva nähdä miten kehittyvät. Vieläkään en tiedä kuka pojista kotiutuu meille. Luultavasti lupaavin poika, joka tulisi minulle sitten sijoitus/jalostusoikeus tms. pentuna. Mutta suunnitelmat vielä auki. Reippaita ovat kyllä kaikki ja niin sieviä. Toivottavasti ovat perineet paljon emältään Aidalta, joka on aivan loistava tapaus. :o)