Normimeininkiä ollut viime aikoina. Ollaan lenkkeilty ja hassuteltu. Käyty treenaamassa agilityä omilla hallivuoroilla (välillä hyvillä fiiliksillä, välillä huonommilla...) ja kerran testitunnilla HSKH:n puitteissa Romeon kanssa. Tuo tunti meni oikein kivasti. Harjoituksissa oli haastetta ja tekemisen meininkiä. Pääsi oikeasti LIIKKUMAAN ja pyörimään esteiden ympärillä jokseenkin haastaviakin kuvioita. Romeo oli ehdottomasti joukon nopeimmasta päästä, mutta meillä synkkasi kuviot hyvin yhteen ja saatiin kehuja. Tehtiin mm. pätkää tästä hyppyradasta, eli esteet 4-12:

(Kopsattu Tepon blogista, kun sattui sieltä löytymään: http://teppom.vuodatus.net/ .)

Seuraavassa harjoituksessa otettiin pois putki 12 ja laitettiin alkuun hyppy, pussi ja 90 asteen kulma puomille (käytännössä puomi keppien 13 kohdalla), josta rata jatkui hieman vinottain käännetyn hypyn 11 kautta hypyille 10 ja 9, josta kurvattiin takaa kiertäen vitonen ja putkeen (6) ja hyppy 7. Kyllä sai pyöriä ja hyöriä hypyillä 11-9 + 5, mutta menihän se; ja monella eri kuviolla. Onneksi olemme harjoitelleet puomin suorittamista itsenäisesti niin, ettei minun tarvitsisi välttämättä juosta puomin rinnalla, vaan Romeo juoksee itse suoraan kontaktille ja näin ollen minä pääsin radalla heti ottamaan sitä vastaan hypylle 11. Toki tämä ei oikein vielä toimi ilman päässä odottavaa namialustaa; muuten jää tsiigailemaan, että "Mihin sä nyt jäit?!" ja saattaa kääntyä puomilla ympäri.

Eli tyytyväisiä oltiin ja nyt vaan käymme katsastamassa toisen mahdollisen ryhmän lauantaina ja valitaan sitten. :o) Romeo käyttäytyi, ymmärrettävästi, näissä treeneissä paljon paremmin, kuin jos Rambo on mukana. Se kun tulee ihan hysteeriseksi jos otan Rambon ja hän joutuu jäämään seinään. On Ojangossa jopa tehnyt sitä, että kun otan Rambon, saattaa yrittää napata Ramboa tai minua. Tästä asiasta onkin sitten "keskusteltu" ja se on onneksi loppunut. Näissä treeneissä tyytyi hiljaisesti vähäsen narisemaan kun joutui odottamaan. Edistystä tämäkin. :o)

Muutenkin ollaan edistytty ihan kivasti. Romeon kanssa ollaan siirrytty kepeissä peruuttamisesta jo ihan oikein päin etenemiseen, mutta edelleen mennään käsiavulla. Mukava kuitenkin huomata, että sillä on jo jotain hajua keppien suorittamisesta ja vauhtia on paljon. Rambo osaa myös kepit ja hakee hyvin oikean sisäänmenon radankin yhteydessä kunhan se ei tule kepeille ihan täyttä vauhtia, silloin saattaa mennä sekaisin. Alkuun kepit ovat yleensä vauhdikkaat ja loppua kohden vauhti hidastuu, mitäköhän siihen keksisi?

Kotosalla ollaan otettu vaan hassuttelujuttuja ja muutamia tokojuttuja, kuten eteenistumista Romeon kanssa. Ollaan opeteltu pyörimään ja kierimään. Koitettiin harjoitella myös häpeämistä, eli tassun nostamista kuonolle/silmän luo, mutta kumpaakaan ei häirinnyt silmän luokse liimattu teipin pala niin tämän tempun treenaamisesta ei ainakaan vielä ole tullut mitään... :oD