Laumassamme on vieraillut viime aikoina erinäköisiä, erikokoisia ja eri pituisia aikoja naisvieraita. Ensin kylään tuli tyttöystävä Molly-collie, kun emännälleen kävi hassusti metsälenkillä; liukastus, murtuma ja leikkaus. Muutama päivä (perjantai-maanantai) kuljettiin siis kolmen koiran kanssa, kunnes koitti aika ottaa viehko señorita hieman kauempaa ja hieman pidemmäksi aikaa kylään. Mona kotiutui meille maanantaina ja yksi lenkki ehdittiin tehdä neljän koiran kanssa, kunnes Molly pääsi taas omaan kotiin.

Kun Mona tuli, Romeo oli ensi alkuun sitä mieltä, että jaahas, mulle ihka oma barbara, kunnes Mona kerran pölläytti sen eteisessä ja siveettömät leikit loppuivat siihen. Jes! Sen jälkeen Romeo tyytyi vain lenkillä kävelemään välillä söpösti poski poskea vasten Monan kanssa. ;o) Rambo sen sijaan on ollut koko ajan herrasmies, kuten aina.

Hyvin on viikko sujunut; samoilla aikatauluilla on menty kuin kahdenkin koiran kanssa ja Mona oppi talon tavoille todella nopeasti. Taisivat olla tavat tutut jo kotoa. Ulkoa tullessa istuivat kaikki kolme rivissä eteisessä odottaen kuivausta, ruokakupin edessä istuttiin ja odotettiin lupaa ja hihnassa kuljettiin siivosti. Halauksia ja hellittelyjä kului enemmän, kun kahdella kädellä ei hellittykään kolmea koiraa. Siksi istuin olohuoneen lattialla normaalia pidempiä toveja ja jokainen sai oman paijaushetkensä ja pientä hierontaa. Illat kuluivat katsellen, kun kolme löllökoiraa makasi ympäri asuntoa ja näyttivät varsin tyytyväisiltä oloonsa.

Mona on ulkoillut lähinnä vapaana ja painanut täysillä poikien kanssa. Leikeistä ei ole puuttunut pukkihyppelyjä, tanssahtelua eikä muutakaan mikä kuuluu normaaliin vesiäismeininkiin. Hyvin otti Mona myös vastaan ympäristön vaihdoksen viimeisenä iltana, kun muutin itseni ja pojat Sipooseen vanhempieni luokse pois putkiremontin tieltä. Täällä sitä kulutetaan sitten useampi kuukausi... Mona löysi parhaan kaverin veljestäni, joka loputtomasti jaksaa rapsutella. :o) Muistinpa näin viimeisen illan kunniaksi ottaa myös kameran esiin ja napsin pari hassua, ja aika huonoa otosta, laumasta, mutta onpahan jotain todistetta. ;o)

Tyhjennetyssä Vuosaaren kämpässä

Ulkoilua Sipoossa. Hämärän laskeutuessa....

Haamukoirat ja alle jäävä kuvaaja...

Mona osaa myös maastoutumisen jalon taidon...

...tässä lähempää. Aika vaikea tästä toista huomata. :oD

Kun tassut oli suihkutettu ja koirat kuivatettu, Rambo ja Mona aloittivat ihan omat kosioriitit.

Viihdyttiin pylly pystyssä, tassu pystyssä ja pyörien ympäri ämpäri. Kaikki vienoilla kiljahduksilla säestettyinä.

Monan tassu nousi vallan komeasti. Huomaa, että on rouvalla tanssijan tausta. ;oD

Romeo pääsi geimeihin mukaan vasta lopuksi ja sai poseerata ankarasti flirttailleiden kavereiden kanssa.

Huomenna Mona suuntaa Kaisin kautta kotiin ja hassu olo jää. Elämä olikin vielä ihan siedettävää kolmenkin koiran kanssa. Mutta kertokaapa tämä: miten se narttu koira voikaan pärjätä koko päivän vain tekemällä yhden pissan? Ja miten se on niin helppo kuivata kun mahan alla ei ole erinäisiä ulokkeita? Ja miten sen ei tarvitse nuolla kaikkea ihanaa ja vähemmän ihanaa toisen koiran eritettä ulkona? Ja kuinka sen on niin helppo ohittaa muut koirat pullistelematta tai flirttailematta? Yksi narttukoira meille kiitos. :o)