Romeo starttasi jälleen pari kertaa epiksissä Ojangossa. Rata oli seuraavanlainen:

Saatte nauttia näistä mun hienoista Paint-tekeleistä. ;o) Ekalla startilla muuten hyvä rata, mutta ohjasin hypyltä 14 putkelle 15 huonosti ja vedin Romeon mukanani ohi putken. Siitä vitonen. Olin kuitenkin iloinen ettei se karannut A:lle; ei ollut edes aikeissa vaan ehdin valssaamaan juuri hyvään aikaan, mutta huolimaton putkeen heitto koitui kohtaloksi.

Toinen rata alkoi hurjalla tavalla kun Romeo kompuroi A:n ylösnousulla ja lensi turvalleen A:n huipulle. Olin jo suuri auki, että nyt se tippuu, mutta ei, poika nousi hienosti ylös ja jatkoi A:n reunalta koko radan loppuun ja nollalla. Aika -23,97, jolla lohkesi taas voitto. :oD Palkinnoksi tällä kertaa aito ketunhäntä, matkavesipullo kokoontaittuvan juomakupin kera ja herkkuja. Wau! Kyllä kannatti kisata. Kiitos vaan seuralle hyvistä palkinnoista! Kaikki tulivat tarpeeseen. Muistan kun pentuna kerran olimme käymässä eläinkaupassa ja Romeo jostain hyllyn reunalta 12 viikkoisena pallerona nappasi kaninnahkan ja toi sen minulle NIIN pollean näköisenä ja oli ihan sitä mieltä, että TÄÄ PITÄÄ OSTAA! Nyt sai sitten vähän samaa lajia...

Lopun iltaa olinkin töissä ja Romeo lepäili häkissä. Rambo viihdytti kuskia (kiitos iskä!) kotona, kun en olisi ehtinyt töiltä oikein sen kanssa myös kisata. Romeon kanssa pystyi hyvin kun koko homma alkoi medi mölleillä.